гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
i srce mi lupa, znaci nece na dobro
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))
Posle tri i po godine to ti nije vise kuca
Sto ti je frka?
Ti i onako govoriš hrvatski i muslimanski.To su već dva jezika.cuj zaboravite srpski, pa sto vise jezika to bolje
)))Možeš da pišeš engleski,da nas nateraš da naučimo neku reč i malo gramatike.Ja pisem svaki dan na forumu da ne zaboravim srpski
Pa jel ides na odmor ili se selis, ne razumem?

To tebra.Fatah, Hezbolah, Al Nusra, PLO, Ja sam Charli ..I ostala braca![]()
Je suis Charlie.budei prodje pa se vratis gde pripadas
Je suis Charlie.
Ma ja se uopšte ne obraćam tebi, Nekabude dan i Saki su pokrenuli lanac a taj Bliski istok mi je interesantanJa ocigledno nisam rasista i ne smetaju mi druge vere, tako da ne znam sto mislite da su te prozivke zanimljive?
Glupi ste
Ti pripadaš tu a mi ovde.''Prozivke'' su samo pominjanje raznih licemera.Ako si i ti licimur,ja pristajem da budem glup.Ja ocigledno nisam rasista i ne smetaju mi druge vere, tako da ne znam sto mislite da su te prozivke zanimljive?
Glupi ste
ae ae sace mama, tetka il tako vec neko da ti razvuce domace kore za burek tap tapzato se tako vanzemaljski i osećam
veze sa kućom i okruženjem su pokidane vremenom,
mada iskreno, nisam mnogo ni žalio kad sam dolazio ovde,
sad mi je veća frka da se vratim makar i na nekoliko dana

Ma ja se uopšte ne obraćam tebi, Nekabude dan i Saki su pokrenuli lanac a taj Bliski istok mi je interesantan![]()
ae ae sace mama, tetka il tako vec neko da ti razvuce domace kore za burek tap tap![]()
)))))a ti juhuuu cim je zatvorila vrata, i odma raspust!moja keva kad je odlazila rekla je od blata ces me praviti, reko aha vazi)))))