Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razmislajm kako sam pametan, skroman i imam velki penis <3
nego sinoc ja doso u kafanu, odma mi se bicherke nakachile, sve me nesto vataju, kao javi se poslije, i aj sve to iskulirao, kupio piva i otisao sa par drugara i pomogo ovom jednom, onako naduvani i sredjeni mu isprojektovali gdje ce sta da postavi na gajbi, malo ga savjetovali, napravili mu teski kurvarluk, sad moze da tuca kako oce!

razmislajm kako sam pametan, skroman i imam velki penis <3
nego sinoc ja doso u kafanu, odma mi se bicherke nakachile, sve me nesto vataju, kao javi se poslije, i aj sve to iskulirao, kupio piva i otisao sa par drugara i pomogo ovom jednom, onako naduvani i sredjeni mu isprojektovali gdje ce sta da postavi na gajbi, malo ga savjetovali, napravili mu teski kurvarluk, sad moze da tuca kako oce!

A pilates i zdrav zivot?

Sovin salaš, Backotopolsko jezero, Tresetište, Kapetanski rit... Gde da idemo danas a da nikom ne bude dosadno ? I da malo pecamo, a da je bezbedno i za malo dete ? I sta da spremim za klopu da ponesemo, slozno su rekli da roštilj nece...jer ovih dana dimimo neko meso i dvorištu pa nam se smucilo...

Више не можеш да уђеш код фризера и да седнеш да те шиша. Свуда мораш да закажеш, чак и ако је локал празан. Шта је то јбт???

Ево, сад ме муж зове и каже да су га на два места одбили и сад ипак одлази на старо проверено, један од ретких локала где можеш само да упаднеш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back