DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
trenutno razmišlčjam jeote pitaš ga ko čovek a on ni odgovorom jebbi se da te udostoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad idi na onu drugu temu pa napiši da si čalabrcno.mogo bi da čalabrcnem malo

Devojčice, ja tebe ne mogu da zamislim sa cigaretom. Greota je, čuvaj zdravlje.Razmišljam da batalim cigarete...![]()

Razmišljam da batalim cigarete...![]()

Dal da idem večeras sa ovima mojima na piće ili da iskuliram...? Ne znam ni sama... Dvoumim se.
Opet će biti neki haos, predosećam...
Dal da idem večeras sa ovima mojima na piće ili da iskuliram...? Ne znam ni sama... Dvoumim se.
Ja osecam da ludilo tek sledi,samo je pitanje trenutka.![]()
Ju bilo bi veselo
.trenutno razmišlčjam jeote pitaš ga ko čovek a on ni odgovorom jebbi se da te udostoji
...nije smesno, ali znam situaciju, pa se smejem...sebi. Koliko sam u stanju da pricam, on da cuti...prvo je bilo kulturiska, vuci potegni...onda sam batalila pristojnost i uljudnost. Ja vredjam, on cuti...ni ne ocekujem odgovor vise, vise onako ispucam, kao monolog...
Nikad mi u glavi nije bila ovakva zbrka...i ovako besna i ljuta nisam bila, pa nikad. Samo da dodje ta ebena ravnodusnost...