Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaboga miloga, zašto ovi ljudi ovoliko smrde?!
I kako to uopšte uspevaju da urade, kako se tako uvonjaju :neutral:
I onda smorko tipuje da sam med. sestra; pa ne bih bila to ni za tri propala veterinarska života
spya-smiley.gif

Sve se uvek nadam da je to ona nervozna znoj koja smrdi najstrasnije iako si se pre samo par sati i okupao i stavio dezodoeans. Tu znoj nista ne moze da neutealise, jos ako odeca nije cist pamuk, smrdi i sebi i okolini. Uzas. Ili su hormoni i od njih hoce narocito kod dece u pubertetu.

Sve se uvek nadam da je to ona nervozna znoj koja smrdi najstrasnije iako si se pre samo par sati i okupao i stavio dezodoeans. Tu znoj nista ne moze da neutealise, jos ako odeca nije cist pamuk, smrdi i sebi i okolini. Uzas. Ili su hormoni i od njih hoce narocito kod dece u pubertetu.

Ma kakav znoj, znoj je okej, ovo je nešto jezivo, ubuđalo, ustajalo, vonj, onako smrdi na H.
Znoj je K.
A sveži mirisi su R, ako razumeš, ne znam kako da objasnim :)))))

Zaboga miloga, zašto ovi ljudi ovoliko smrde?!
I kako to uopšte uspevaju da urade, kako se tako uvonjaju :neutral:
I onda smorko tipuje da sam med. sestra; pa ne bih bila to ni za tri propala veterinarska života
spya-smiley.gif

Imas ljude koji smatraju da je zdravije da odrzis taj prirodni sloj,imas ljude koji ne peru ruke posle nuzde,itd...:dash:Izgovor:nista nije pipano:dash:

- - - - - - - - - -

A za veliku nuzdu necu ni da pogadjam koji je izgovor:bljuc::dash:

- - - - - - - - - -

kako ne spavam normalno poslednjih nedleju dana,kako sam dosta na netu,kako mi je sucmurasto u glavi tj osecam se iscrpljeno..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back