Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam se da li bi AnaHNovi mozda moglo da se shvati kao obavijest ili pitanje... U slucaju pitanja, u Herceg Novom sam poznavala dvoje ljudi, oboje kolege. Dusanku i jednog mladica, nazalost ne mogu da se sjetim imena. Radili su za lokalnu firmu i bili prisutni s nama na teritoriju CG (To je iz perioda moje vezanosti za jednu firmu.) Dusanka je prije rata zivjela na teritoriji BiH i imala je kcerku (izmedju ostalog), dok su njegovi roditelji dosli iz Splita (mj. brak) i cini mi se da je on bio planirao odlazak u SAD. Bavio se i kosarkom ako se ne varam.

Vratih se na satove... o eventualnoj vezi. Prije par tjedana u gradu naletih na crveni budilnik u ambijentu izloga koji je imao i druge elemente iz slikovnice. Razmisljala sam da to pomenem, ali tad nisam... i sad u tekstu o spavanju kao klada opet nailazim na crveni budilnik... S druge strane, vec pomenuh da sam od tetke dobila jos jedan sat - crno-zuti budilnik s plavo-zelenim (tirkiznim) rubom i sarenim brojevima i kazaljkama (brojevi zeleno-roze-plavi, a kazaljke ljubicasta, tirkizna, crvena i zuta).

trenutno razmišljam kako je još ladno da idem tamo, kako me čeka mnogo posla tj. čišćenja, kako s netom, razmišljam da poklonim nekome ovo android sranje i da se vratim na stari telefon jer nisam ti ja za to...i tako

instaliraj aplikaciju all in one toolbox ako imas nekih problema.
ja srecom nemam android, imao sam onaj prvi sto se pojavio google g1 i vidio da to sranje nije za mene.

trenutno razmišljam kako je još ladno da idem tamo, kako me čeka mnogo posla tj. čišćenja, kako s netom, razmišljam da poklonim nekome ovo android sranje i da se vratim na stari telefon jer nisam ti ja za to...i tako

nisi ti jedini.ja sam potrcala da kupim,videla kako to radi i batalila.i moj kum kaze ko ce bre da se gnjavi,napisem tekst,nestane mi,pisti stalno da nesto azuriram,sto god hocu kaze nema dovoljno memorije,baterija jedva traje jedan dan...vratio se covek obicnom telefonu

mos igrati igrice

ne igram igrice

- - - - - - - - - -

nisi ti jedini.ja sam potrcala da kupim,videla kako to radi i batalila.i moj kum kaze ko ce bre da se gnjavi,napisem tekst,nestane mi,pisti stalno da nesto azuriram,sto god hocu kaze nema dovoljno memorije,baterija jedva traje jedan dan...vratio se covek obicnom telefonu

aj što pišti, nego samo ažurira kad ono misli...i sigurno postoji opcija da se to isključi al ja ne umem...i akd kucam poruke kad pogledam šta sam otkucao pola ne valja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back