Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O cetiri sata i jednom lavicu koje sam dobila na poklon.

Dva od njih su od plastike. Jedan je Natasin i uopce nema ni kazaljke ni brojeve. Samo neku plavusu klinku obucenu u plavo koja uranja po vodi kojom plovi zeleni cvijet. Osnovna boja sata je crvena, a remencic je neki strip sa sarenim cvjetovima (narandzastim, zutim, plavim i zelenim).
Druga dva su od tetke (drugi kontinent). Ovaj od plastike je crno-zuti sa dva crvena dugmica, na njemu gore pise krupnije "gum watch", a dolje sitnije "secret gum". A ima naslikanu i tastaturu po kojoj je rasut poprilican broj crnih kvadratica i ispod pise frequency. I neki C presjecen na par mjesta, pa izgleda kao sastavljen od malih piramida i on je u krugu. I ispod svega na zutom dijelu natpis - crazy planet.
Metalni je s lancicem i po tipu (sat na lancicu) podsjeca na sat koji je moj tata kupio Nadi u Rusiji. Na njemu gore pise quartz, a dolje hollywood.
Cetvrti je metalni, Omikronov, s narukvicom od 17 crvenih rombova, dobila sam ga na poklon od Dusanke rodj. K. Na poledjini ima slona i zvijezdu kao svi njihovi satovi.

Lavica sam prije nekoliko godina dobila od Borke. Na dodir lavic pocinje da se glasa. Medjutim u posljednjih deset-petnaest dana lavic je poceo da se ponasa vrlo samostalno i glasa se bez dodira, a dodir ignorira. Par noci se glasao vrlo intenzivno, probudio moju mamu koju to nije oraspolozilo, pa sam otvorila ciferslus. Baterija je spojena crvenom zicom koja se vidi izvana, dalje otvarala nisam.

Mimo toga mi se misli vracaju i na onaj aquasource program na blogu Riznice.

Da l da kupim patike :rumenko:
Problem kod mene je sto cuvam stvari Pa mi stoje u savrsenom sta nju godinama I budu vec daleko démodé à zao mi da bacim novu stvar.i tako imam jedne za trcanje vidjene n'a fashion week 1982 :lol: I jedne za setnju po parku malo novije recimo 1999
A nikad nisam imala patike za beton,da se svrckam po gradu :rumenko:

- - - - - - - - - -

I da li da za pocnem blog u terapeutske svrhe.da izbacujem sve uz sebe potpuno anonimno :think:
Dva velika pitanja za danas
A da ima I trece.da l da idem kod lekara za ledja I da li da radim trening

...razmisljam kako ce nebo pasti na zemlju i kako sam pocela da postujem Zeljka Joksimovic...bas ga gledam, potpuno neupucena u njegov zivot, rad, muziku, sta god...i osecam neki zdrav snobizam, neku sposobnost da se sebi uredi zivot...i pocinjem da ga postujem...manje vise, sto pa moram da slusam muziku coveka da bih ga postovala...osecam neko odsustvo patetike...sto pocinjem da cenim...

...razmisljam kako ce nebo pasti na zemlju i kako sam pocela da postujem Zeljka Joksimovic...bas ga gledam, potpuno neupucena u njegov zivot, rad, muziku, sta god...i osecam neki zdrav snobizam, neku sposobnost da se sebi uredi zivot...i pocinjem da ga postujem...manje vise, sto pa moram da slusam muziku coveka da bih ga postovala...osecam neko odsustvo patetike...sto pocinjem da cenim...

I ja sam bio alergičan na njega jer mi je djelovao nekako pederasto i uštirkano .
Medjutim , kad sam ga par puta čuo kako priča o nekim opštim stvarima vidio
sam da čovjek zna znanje .

blago tebi, o cemu ti razmisljas :lol:

trenutno razmišljam u skladu sa svojim intelektualnim mogućnostima - dokad će ova jebena kiša
a drugo je ono što potiskujem, a nevalja da potiskujem jej je to sranjje u kojem sam se našo i za koje bi moro da nađem rešenje a ne nalazim ga nego bežim :dash:

Видим на Блиц порталу да су се и други људи сетили нечега о чему ја давно размишљам - тунела који би пролазио кроз средиште Земље.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...vremena-je-potrebno-da-propadnete-kroz-Zemlju

Dokle god jedan deo ljudi bude bacao visak hrane a drugi deo na planeti za to vreme umire od gladi, nece biti omoguceno ni istrazivanje svemira ni tajne unutrasnjosti zemlje.

razmisljam kako smo razliciti...
ja sam po malo ustogljena i treba mi vreme da se opustim
sinoc u kafani sa nama je bila tetkina kuma,72 godine.tamburasi vezu,ona peva iz sveg glasa,siri ruke.sto do nas mladi,pevaju,narucuju pesme
tek odjednom baba ustade,ode za njihov sto,zapeva,pocela da se grli sa svima
kad smo isli kuci,ovi mladi kazu,e vi necete,morate da ostanete sa nama
i baba ostade
inace skoro udovica
ja sam rumenela i za nju :lol:

razmisljam kako smo razliciti...
ja sam po malo ustogljena i treba mi vreme da se opustim
sinoc u kafani sa nama je bila tetkina kuma,72 godine.tamburasi vezu,ona peva iz sveg glasa,siri ruke.sto do nas mladi,pevaju,narucuju pesme
tek odjednom baba ustade,ode za njihov sto,zapeva,pocela da se grli sa svima
kad smo isli kuci,ovi mladi kazu,e vi necete,morate da ostanete sa nama
i baba ostade
inace skoro udovica
ja sam rumenela i za nju :lol:

Алкохол.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back