di cu na kafu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Secam se te teme
Samo, ja sam polozila odavno i nisam vozila posle toga, pa mi je frka da probam ponovo.
Nema veze, snaci cu se nekakoHvala ti.
Idi opet na časove, msm samo par časova vožnje uplati, jedino ćeš se tako osloboditi.

Razmisljam kako sam ja fina
Sef mi je bez zene, donela sam mu lazanju da jede...

Sacu da proverim, eno ga dole jede

Razmišljam da promenim avatar.... a možda i nik... dobro prvo ću avatar... I ne znam dal neki crno-beli ili u boji... hm...
Razmišljam da promenim avatar.... a možda i nik... dobro prvo ću avatar... I ne znam dal neki crno-beli ili u boji... hm...
Svidja mi se taj ali dobro, tvoj je. Mozda ce i drugi biti dobar. Nemoj samo nekog muskarca leba ti.
Neko rekao eletriki da ju je tako zamisljao kada je postavila svoju sliku, a ona nosila sebe na avataru mesecima.
Svidja mi se taj ali dobro, tvoj je. Mozda ce i drugi biti dobar. Nemoj samo nekog muskarca leba ti.
Neko rekao eletriki da ju je tako zamisljao kada je postavila svoju sliku, a ona nosila sebe na avataru mesecima.

)I taj je dobar.
))
Odo da probam.
Kako je moguće da se ispiše toliko teksta i od toga samo 2% smislenog? Jeli ovaj forum refleksija tužne sudbine ljudskog roda? Ima li život smisla? Je li starija koka ili jaje? Da li lanselot depilira prepone? Oh toliko pitanja, odgovora nigde .....![]()

A imam danas jedan jako važan sastanak na poslu i treba da napišem pripremu, a meni se tresu i ruke i noge i ne mogu da mislim. Šta li me danas čeka?Danas u 17h.kad ti je onaj drugi krug za novi posao?

To je kod mene 16, slacu ti pozitivne vibracije da dobijes posao![]()
navijamo zudšno
jel neka konkurentska firma, ili potpuno nešto drugo?