DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
trenutno mi je nešto sve u kurrcu i razmišljam odakle mi sad za novu česmu i slavinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Прегледи рулЦ, иначе нећеш моћи ићи другима на укоп.razmisljam sta da radim,crnogorcu je umro otac,moj tata ide na sahranu.ocekivali smo da ce uskoro umreti pa je dogovor bio da idemo i tata i ja,ali ja sad imam zakazana dva pregleda preko debelih veza,na koja se ceka mesecima
ja bih otkazala,ali moji ni da cuju

Можда да преко већ споменутих дебелих веза помериш прегледе за неколико дана?!?inace ce uskoro meni dolaziti
al osecam se odvratno
on i njega porodica su izneli celu sahranu mog brata,on je cak bio i sahranjen u njihovu grobnicu dok nama nisu dali dozvolu
razmisljam sta da radim,crnogorcu je umro otac,moj tata ide na sahranu.ocekivali smo da ce uskoro umreti pa je dogovor bio da idemo i tata i ja,ali ja sad imam zakazana dva pregleda preko debelih veza,na koja se ceka mesecima
Можда да преко већ споменутих дебелих веза помериш прегледе за неколико дана?!?
pokusala sam,al covek preko koga idem nece ni da cuje za to.jedan pregled bih i preskocila,al ovaj drugi u bolnici ne smem da odbacim
Можда да преко већ споменутих дебелих веза помериш прегледе за неколико дана?!?
taj od tvoje posete sahrani svakako nece oziveti, odradi sta moras pa idi kad zavrsis da obavis sta vec od obaveza treba.razmisljam sta da radim,crnogorcu je umro otac,moj tata ide na sahranu.ocekivali smo da ce uskoro umreti pa je dogovor bio da idemo i tata i ja,ali ja sad imam zakazana dva pregleda preko debelih veza,na koja se ceka mesecima
pokusala sam,al covek preko koga idem nece ni da cuje za to.jedan pregled bih i preskocila,al ovaj drugi u bolnici ne smem da odbacim

Razmisljam da promenim nik u Mokri Cvor ne znam zasto.![]()
Skoro si menjao, ne mogu vise da pohvatam![]()

trenutno razmisljam da li da idem na pice ili ne
i razmisljam da li da idem ko sponzorusa u brisel na tri dana ili ne![]()

O nekim turobnim, teskim stvarima, i poprilican strah me hvata.

Smoruša koji si bio nik? nemoj zajebajes niko vise ne zna ko je ko
.. idi ... i na pice i Brisel
Šta je da ti tako crno pišeš?
Tema: O snegu koji pada![]()