Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razmisljam sta da radim,crnogorcu je umro otac,moj tata ide na sahranu.ocekivali smo da ce uskoro umreti pa je dogovor bio da idemo i tata i ja,ali ja sad imam zakazana dva pregleda preko debelih veza,na koja se ceka mesecima
ja bih otkazala,ali moji ni da cuju

razmisljam sta da radim,crnogorcu je umro otac,moj tata ide na sahranu.ocekivali smo da ce uskoro umreti pa je dogovor bio da idemo i tata i ja,ali ja sad imam zakazana dva pregleda preko debelih veza,na koja se ceka mesecima

Koliko god to možda zvučalo ružno, ali tvoje zdravlje ti mora biti na prvom mestu.
Ti možeš poslati i telegram i nazvati da izraziš saučešće i pružiš utehu, ali moraš brinuti o sebi sada.
Kad se popraviš i oporaviš, otići ćeš pa ćete se ispričati.

- - - - - - - - - -

Можда да преко већ споменутих дебелих веза помериш прегледе за неколико дана?!?

Ili ovo, takođe zvuči kao razumno rešenje.
Okolnosti ipak jesu iznenadne i nepredviđene.

taj od tvoje posete sahrani svakako nece oziveti, odradi sta moras pa idi kad zavrsis da obavis sta vec od obaveza treba.

Razmisljam da promenim nik u Mokri Cvor ne znam zasto.:confused::lol:

Skoro si menjao, ne mogu vise da pohvatam :lol:

Smoruša koji si bio nik? nemoj zajebajes niko vise ne zna ko je ko :worth:
trenutno razmisljam da li da idem na pice ili ne
i razmisljam da li da idem ko sponzorusa u brisel na tri dana ili ne :rumenko:

.. idi ... i na pice i Brisel :)

O nekim turobnim, teskim stvarima, i poprilican strah me hvata.

Šta je da ti tako crno pišeš? :(

Tema: O snegu koji pada :confused:

U ostalom,ebes coveka koga pleh muzika nije pratila kuci,u sred podneva
Ghelyon.gif

O tome ciji su slusni eksperimenti s mustrom vode (slicica). H., govorila sam o bogatstvu igracaka u motivima (trgovine) i zadnjoj slicici iz slikovnice koje me podsjetila na mamu. Uzgred, pitam se jesi li vidio razlicite fotografije vjencanica iz Alpine, meni se ucinise kontradiktornim...

Pa onda jos i o predstavi Plemena Exit teatra, filmovima Kingsmen, Run boy run i kojecemu drugom...

...izmedju ostalog, npr. samostalnom oglasavanju igracke lava u posljednje vrijeme koja se inace oglasavala na dodir.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back