Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam o tom kako je danas tekst stjuardese u vremenu dok sam ga citala promijenio svoj oblik. Potpuno sam sigurna u to jer sam neke od tih detalja vrlo pazljivo procitala vise puta. A ista stvar mi se ucinila nesto ranije citajuci u Telegrafu nesto stariji tekst o plavom vozu, ali ovdje samo ucinilo... Uzgred, H., ja se iskreno nadam da ste pazljivo procitali i prvu i drugu verziju prvog teksta? Ne mogu da ulazim u mnostvo raznih mogucih znacenja, pa cu da ostanem na ovom - ako ne znate taj odgovor onda bi svakako trebalo da mu posvetite duznu paznju - koga kupi stjuardesa, mene, Zeljka ili nekog treceg/koga?

Poslednja izmena:
Коме ли ћемо ове године да утрапимо мачиће?
Јутрос кад сам дао мачкама и џукцима клопу видим да је цица маца баш напупела... уосталом пре месец и по дана имала је десетак љубавника....

Коме ли ћемо ове године да утрапимо мачиће?
Јутрос кад сам дао мачкама и џукцима клопу видим да је цица маца баш напупела... уосталом пре месец и по дана имала је десетак љубавника....

pa sto je niste sterilisali :(
kod mene u kvartu dve zene se brinu o mackama lutalicama,hrane ih vakcinisu i nose na sterilizaciju

pa sto je niste sterilisali :(
kod mene u kvartu dve zene se brinu o mackama lutalicama,hrane ih vakcinisu i nose na sterilizaciju
Стерилисали смо џукелице(два мужјака и женку), а мачке нисмо, ко и увек до сада успевали смо мачиће да удомимо, што се не удоми иде на салаш где су у коначници полудивље, али то им ич не смета!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back