smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
trenutno razmisljam da li da idem na pice ili ne
i razmisljam da li da idem ko sponzorusa u brisel na tri dana ili ne![]()
pa ponesi bar malo dzeparca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trenutno razmisljam da li da idem na pice ili ne
i razmisljam da li da idem ko sponzorusa u brisel na tri dana ili ne![]()

Na atome.kako tako![]()
pa ponesi bar malo dzeparca![]()

Da obavim razgovor ili ostavim za kasnije.

)))
nista, salivam litar piva svakih po sata)))

Ne mogu odmah i kad bih hteo. Nema kafe, osvezenja. A i jede mi se nesto slatko, ako pricam duze unervozicu se i dacu samo pola sebe![]()

))))
O nekim turobnim, teskim stvarima, i poprilican strah me hvata.

kako ću se najebati majke nekoj...

Коме ли ћемо ове године да утрапимо мачиће?
Јутрос кад сам дао мачкама и џукцима клопу видим да је цица маца баш напупела... уосталом пре месец и по дана имала је десетак љубавника....

Стерилисали смо џукелице(два мужјака и женку), а мачке нисмо, ко и увек до сада успевали смо мачиће да удомимо, што се не удоми иде на салаш где су у коначници полудивље, али то им ич не смета!pa sto je niste sterilisali
kod mene u kvartu dve zene se brinu o mackama lutalicama,hrane ih vakcinisu i nose na sterilizaciju

Ostavi joj bre potomstvo, nek se i ona bаr jednom raduje deci.ja moju vodim na ultra zvuk danas ili sutra..treba samo da mi potvrde vreme
sike joj rastu, garant jeste\skotic moj sad mora na sterilizaciju i abortus pre vremena![]()
Ostavi joj bre potomstvo, nek se i ona bаr jednom raduje deci.
Заиста не знам, само ми се чини фер да свако женско створење има право да макар једном ужива у потомству.sta da radim sa 10 -12 stenaca? jedva sam 4 macke poklonila i od te 4 ni jedna nije prezivela
Заиста не знам, само ми се чини фер да свако женско створење има право да макар једном ужива у потомству.