Šta trenutno razmišljaš 2

Обожавам добре оквире наочарске, желим их све.

- - - - - - - - - -

Oвај филм ме занима

Pogledajte prilog 424800

Hej, upravo ga imam u stanu...počela sam ga i nakon pola sata prekinula...verovatno mi je bila potrebna celina a oči su me zabolele jer sam gledala Light between oceans tik pre njega...elem, nakon 30-ak minuta nisam bila oduševljena, nakon velikog iščekivanja. Pogledaću ga ponovo večeras pa cu ti kazati kakav je ali ga Žabac ima regularno, mozes ga iznajmiti bez čekanja...

...promenili nam naziv ulice, a bas je imala lep naziv i nemam pojma kojoj je budali trebalo da predlaze nov i to ime nikad niko cuo za toga nije.....ludilo mozgova, i
sta sad moram li ja da menjam sva dokumenta ili cutim dok ne bude trebalo da se menja.....i tako sad mi pola dana treba da se setim, i ako se setim kako mi se
zove ulica :zblesav:

kako sam dozvolila da me normalna ljudska reakcija pozitivno iznenadi
to je metlo normalno, ne treba da te fascinira i odusevi, debilu

- - - - - - - - - -

...promenili nam naziv ulice, a bas je imala lep naziv i nemam pojma kojoj je budali trebalo da predlaze nov i to ime nikad niko cuo za toga nije.....ludilo mozgova, i
sta sad moram li ja da menjam sva dokumenta ili cutim dok ne bude trebalo da se menja.....i tako sad mi pola dana treba da se setim, i ako se setim kako mi se
zove ulica :zblesav:

ako ti je lk sa cipom nije skupa promene adrese
a pasos vec hbg moje saucesce :lol:

kako sam dozvolila da me normalna ljudska reakcija pozitivno iznenadi
to je metlo normalno, ne treba da te fascinira i odusevi, debilu

- - - - - - - - - -

ako ti je lk sa cipom nije skupa promene adrese
a pasos vec hbg moje saucesce :lol:

...jeste sa cipom, all bas me i zabole da menjam dok ne istekne, i dok bas ne kazu da mora, pa nisam ja trazila da menjaju ulicu....tek pasos necu da menjam
sto me briga....kao da ga nesto koristim, a i kao da carinike briga koja je adresa.....:aha:

vala i to sto kazes

...bila komisnica danas, uzele novu LK ali bez cipa, i ponovo mora da plati 1.200 dinara da joj prave novu, sad ce kaze da uzme sa cipom...
..ali mene vise zanima kako ce se menjati adresa u novoj zdravstvenoj, moram sutra otici kad dam krv da vidim kako i sta moram da menjam,
a sta ne....ludaci ludi.....najbolji stos je sto se svi u MUP-u smeju kako su nam dokoni penzosi iz mesne zajednice promenili adresu...debili :evil:

Razmisljam o kolicini dvolicnosti pojedinih zagovornika zenske nezavisnosti,
da li je samo iracionalni pristup ili zlo. Deklarativno stite zene, ali prakticno,
ako mogu, na svaki nacin im otezavaju posao, zivot, opstanak.
Da to nije borba zena medju sobom preko muskaraca?

Back