gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
kao serbet
inace razmisljam kako je zaebat ovaj grip..drzi me vec punih 10 dana..tek sam juce i danas dosla malo sebi
supa od crnog luka,razbija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao serbet
inace razmisljam kako je zaebat ovaj grip..drzi me vec punih 10 dana..tek sam juce i danas dosla malo sebi
Думам како Србијагас поткрада наш народ сироти и то беспризорно.
Ено у мене жена пече омлет на плинском шпорету, а пламен бео, па и црвенкаст што је сигуран знак да мешају квалитетан руски гас са нашим лошим некалоричним гасом, јер руски гас гори плавим пламеном..
Мсм код мене је котао од централног на секундарне сировине, а потрошња гаса за кување није нека ставка, али многи људи се греју на гас, и мораће да повећају потрошњу за бар 1/3 да би одржали исту температуру у кућама + што је напољу веома хладно.
Гасомер наравно региструје само број потрошених кубика, али не и квалитет гаса.
Koji li je nick OI
zelen , od 2012 ...a nepoznat mi nick
a tako malo poruka
Razmisljam koliko stvari treba da uradim danas, znaci bicu vredna cele godine![]()
Gde ce kvinsi po ovom kijametu?
Razmisljam gde je afro,nema je od one pucnjave u budvi,nije valja neko koga zna?
Idem sutra ujutro na staru planinu. Idemo autoputem do paracina, posle na zajecar i knjazevac. Ne znam kako ce biti sutra, nije mi svejedno.
Jeste smokvo, gore je fantazija, jedva cekam![]()
Dal treba da se zabrinem? Jutros mi je temperatura bila 36,2 sad je 35,8
Ne sekiraj se. Mm stalno ima 35.8
zato,kad ima 36.5 umire bolestan![]()
Ma ja mislim da je ovo elekronsko g. prolupalo
Има са живом на бувљацима, руски, румунски, чак и пољски термометри, кућни и за људе.ja imam i onaj obični...nije sa živom,takvi se više ne prodaju
al na fazon tog
i uvek kad mi je elektronski sumniiv,ja proverim s tim običnim
Gde ce kvinsi po ovom kijametu?
Razmisljam gde je afro,nema je od one pucnjave u budvi,nije valja neko koga zna?
Rekla je da je neće biti neko vreme. Ja sam ukapirala da ona poznaje te što su se upucali.