postoji lijek za tu vrstu "bolesti"
zove se metak.
odavno je otkriven i vrlo je jeftin.
uzima se jednokratno.
...a svilen gajtan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zove se metak.
uzima se jednokratno.
zove se metak.
uzima se jednokratno.
Пази ову, као Прљави Хари.
Uvek protiv smrtne kazne.
Zar ne vidis uzrocno-posledicnu vezu?Али зашто сте са теме о швалерацији прешли на смртну казну?
Али зашто сте са теме о швалерацији прешли на смртну казну?
aj ne serendaj elektrika
niko pojma nema sta da radi s psihopatama te vrste
to nije za vracanje u slobodnu populaciju, a drzanje u kavezu im ti financiraj
ja stvarno ne vidim svrhu toga
- - - - - - - - - -
bivsa juga je imala smrtnu kaznu
nije se narocito cesto primjenjivala
i ne treba
al je za ekstremno nasilne zlocine i odredjene kategorije seksualnih predatora treba primjenjivati
tu nema rehabilitacije, dzabe se lazemo
Da, u neku ruku i jste.Postoji kazna od 40 g. i sad se ide na izmenu KZ-a gde bi se umesto te uvela kazna dozivotnog zatvora. Neka sede u 4 zida do kraja zivota i to je to.
Da, u neku ruku i jste.
U drugu ruku, ako lezi 40 godina za krivicna dela protiv zivota i tela, gde je neko ubijen,
taj vise nikad nece ustati /tad mu je svejedno/, a sta je sa najblizom rodbinom?
takodje, taj kosta drzavu 40 godina...
nije to bas pravda, ali te razumem.
pokojne osobe. mislim na njihov emotivni zivot posle toga.Izvini, na ciju rodbinu mislis?
Али зашто сте са теме о швалерацији прешли на смртну казну?
Postoji kazna od 40 g. i sad se ide na izmenu KZ-a gde bi se umesto te uvela kazna dozivotnog zatvora. Neka sede u 4 zida do kraja zivota i to je to.
pokojne osobe. mislim na njihov emotivni zivot posle toga.
pitaj onog ko je prebacio temu na to ako te zanima
- - - - - - - - - -
logicno, drzava ionako ne zna sta ce s nasim parama
Aha. Da se ne lazemo, smrtnom kaznom se ne bi vratio taj mucenik. Ne bih da pametujem, ali u tom slucaju bi mi bilo svejedno da li je metak ili dozivotna plus sto god. robije. Ovde je i problem malih kazni. Ej, leze 2 - 3 godine za silovanje. Pa ako je tako onda ga odmah i pustite.
Aha. Da se ne lazemo, smrtnom kaznom se ne bi vratio taj mucenik. Ne bih da pametujem, ali u tom slucaju bi mi bilo svejedno da li je metak ili dozivotna plus sto god. robije. Ovde je i problem malih kazni. Ej, leze 2 - 3 godine za silovanje. Pa ako je tako onda ga odmah i pustite.
- - - - - - - - - -
Evo ovako. Ako su mardeljasi ond. ta kinta za njih nas najveci problem u ovoj drzavi onda sam za metak ili konopac.
Naravno, to sam i rekao u ranijem postu, cini mi se.Aha. Da se ne lazemo, smrtnom kaznom se ne bi vratio taj mucenik. Ne bih da pametujem, ali u tom slucaju bi mi bilo svejedno da li je metak ili dozivotna plus sto god. robije. Ovde je i problem malih kazni. Ej, leze 2 - 3 godine za silovanje. Pa ako je tako onda ga odmah i pustite.
Da, u neku ruku i jste.
U drugu ruku, ako lezi 40 godina za krivicna dela protiv zivota i tela, gde je neko ubijen,
taj vise nikad nece ustati /tad mu je svejedno/, a sta je sa najblizom rodbinom?
takodje, taj kosta drzavu 40 godina...
nije to bas pravda, ali te razumem.
ne, ovdje je problem sto su zivi i sto postoji mogucnost da opet izadju na ulicu
i urade isto i gore
s metkom ta mogucnost ne postoji
- - - - - - - - - -
ne, nego su prioritet
prvo komforne zatvore za poremecene kriminalce
pa onda sve ostalo
ionako se lijecimo preko sms-a, tu nema frke
Kinta za te nove zatvore ionako ide iz Europske unije. Ali, da i to resimo. Po americkom sistemu svi zdravi mardeljasi na drustveno koristan rad i eto kinte. Klinac iz kraja koji je za saobracajnu nesrecu sa smrtnim ishodom dobio je da lezi u Valjevu i radi u njihovom pogonu. Ah, da, punoletan je i nije imao dozvolu, a kazna je 2,5 godine, a pesak je pokojan. Toliko.
Naravno, to sam i rekao u ranijem postu, cini mi se.
Vidis, njemu jeste ali drugima, mozda, nije.
Ne slazemo se oko postojanja/nepostojanja te kazne, ali to je dijalog.
.......
heh, kad bi ti znao koliko ima nedokazanih, a izvrsnih... :/
posebna stavka je novina u zkp, gde se uvodi priznanje krivice i donacija novca drzavi za to & manja kazna. zapad stigao.
.......
izvinjavam se svima za off
e, milose idi na pljeskavicu
bulaznis kad si gladan
I za to sam. Ovde je za par grama kokaina jedna nasa poznata dramska spisateljica platila 100 crvenih. Nema potrebe da mardelja.
- - - - - - - - - -
Ne svidja ti se post? Pa, zao mi je jer ne pisem po narudzbi, makar se ta osoba zvala i vragana.
procitaj sta pises...kad se najedes pa ti mozak opet proradi
i procitaj na sta si replicirao
nije poenta u tome da smrtnu kaznu primjenjujes ko dobar dan
vec da postoji za slucajeve kad stvarno ne postoji nikakva mogucnost rehabilitacije
kad je opasnost jednostavno prevelika i drzanje cudovista u zatvoru besmisleno
Da, odgovorih na drugi deo posta. A, na prvi deo, ovde vise nikad nece biti smrtne kazne i kraj price.
nece ovdje bit jos kojecega nikad vise
razuma recimo
i fakat jeste kraj price, barem za nas