gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Nema nista gore od muskarca alapace.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nista gore od muskarca alapace.
razmišljam kako je lepo što dive nije otišla, jer sam nešto čito tamo na prigodnoj temi i zabrinuo sam se

mukati bilo ?
e onda je dobro
takođe i meni mukami bilo pa sam otsustvovao pešes dana i mogu ti reći prijalo je

Kad drugarica smorenim tonom kaze muskarcu da je talentovan da devojkama ukenja zivot.![]()
Zbog cega li to misli?![]()

Sto volim kad naidje Nina.
Sav zadrhtim.![]()

a meni je napisala u rep da joj je kratka super![]()

Nudla mi rece u repki da je ova crvena aljinica jeftinoca i da ne bi to nikad obukla.
Po cemu procenjujete da je ovo bezukusno ili ukusno?
Cisto da naucim nesto o zenskoj modi da ne ispadnem glupander u drustvancetu.![]()
Nudla je @Canoodler. Haljinice su na prethodnoj strani.
Kulturno ti je napisala izmedju redova nisam k*rva da to nosim.
Lateks je materijal koji se u Srbiji vezuje za domino dame i spavacu sobu (tabu tema u Srbiji) ne nesto sto se nosi u javnosti - u Americi je potpuno normalno to obuci te noci ali kod nas nece biti nikada.
Ameri to vide kao noc za zezanje,provod kod nas ljudi teraju u tri lepa q sve koji se loze na katolicke obicaje u pravoslavnoj Srbiji - ako bi ih neko napao nema sanse da se branis u takvoj odeci.

Pa vidis ja to ne bih povezao sa latex kostimom djavolice za Noc vestica i verziju tog praznika imamo i u Srbiji. Takozvani Duhovi. I nasa deca se oblace u duhove i idu po selu i traze nesto za jelo.
A druga haljinica i devojka u njoj definitivno ne izgleda kao Qurva vec bas kao fina devojka, a ja sam rekao da bi njoj to dobro stajalo.
A i @Buba_Smrdi je rekla da joj se svidja ona provokativnija.
A ne znam cemu uopste prica o ovome kad se devojke u Srbiji redovno napadno oblace i sta sve ne. Ti pricas kao da kamenujemo svaku koja nosi pocepane pantalonice, a Stanija i Soraja su nam idoli i ikone estrade.
Sve u svemu, nebitno...![]()