Antigon@
Elita
- Poruka
- 17.063
Kako je život jednostavna pojava, a kako je čovek iskomplikuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako cu da spavam,i kako me mrzi da ustajem ujutru![]()

) и ко зна шта још што не подноси зиму, а у саксијА је па се уноси тренутно у ајнфорт капију, као што ће се с пролећа износити на двориште?
Шта ће нама разно цвеће као мушкатле, кактуси, лијандери(неки би рекли и олеандер, али чај од истог увек има исто дејство) и ко зна шта још што не подноси зиму, а у саксијА је па се уноси тренутно у ајнфорт капију, као што ће се с пролећа износити на двориште?
Кад сам то питао Џену било је: Не бринеш се ти о њему(цвећеТу) већ ја!![]()
Шта ће нама разно цвеће као мушкатле, кактуси, лијандери(неки би рекли и олеандер, али чај од истог увек има исто дејство) и ко зна шта још што не подноси зиму, а у саксијА је па се уноси тренутно у ајнфорт капију, као што ће се с пролећа износити на двориште?
Кад сам то питао Џену било је: Не бринеш се ти о њему(цвећеТу) већ ја!![]()

Brate, imam tačno 116 saksija, od ogromnih betonskih, onih pletenih, pa do plastičnih, plus cveće i drveće u zemlji![]()

Brate, imam tačno 116 saksija, od ogromnih betonskih, onih pletenih, pa do plastičnih, plus cveće i drveće u zemlji![]()
ti džunglu neku uzgajaš ?
Htela sam da otvorim temu, nisam godinama otvorila ni jednu, ali me mrzi da se bakćem.
I opet me uhvatila nostalgija, ubiće me moje partizansko srce.![]()