Šta trenutno razmišljaš 2

Шта ће нама разно цвеће као мушкатле, кактуси, лијандери(неки би рекли и олеандер, али чај од истог увек има исто дејство:per:) и ко зна шта још што не подноси зиму, а у саксијА је па се уноси тренутно у ајнфорт капију, као што ће се с пролећа износити на двориште?
Кад сам то питао Џену било је: Не бринеш се ти о њему(цвећеТу) већ ја!:D

Шта ће нама разно цвеће као мушкатле, кактуси, лијандери(неки би рекли и олеандер, али чај од истог увек има исто дејство:per:) и ко зна шта још што не подноси зиму, а у саксијА је па се уноси тренутно у ајнфорт капију, као што ће се с пролећа износити на двориште?

I meni je to uzasno smorno i ne kontam tu pomamu za cvecem. Hajde neko zacinsko bilje koje ima primenu, ali to tako da samo zalivas i skupljas opale latice, a jos i smrducka uglavnom,..

Brate, imam tačno 116 saksija, od ogromnih betonskih, onih pletenih, pa do plastičnih, plus cveće i drveće u zemlji :(

....nekad sam imala puno, sad imam samo jednu Dracenu, a i za nju se pitam kako opstaje...totalno je zanemarena...
....u malom prostoru nemam mesta za cvece i zao mi je, a i puno sam odsutna nema od toga nista dok ga ne neguje neko ko ga voli,
vec otaljavaju pa propadne...odustala sam..:(

Back