U Ripleylandu trenutno su u toku radovi na unutrašnjosti utvrđenja...znači, keramičari, moleri i ostali podanici vredno ali ne preterano užurbano
rade na ispunjavanju krajnje skromnih i jednostavnih idejnih rešenja moje malenkosti
Bitno je da smo podzemne kanale, stražarske kule i granične ograde napravili dok je bilo onih lepih dana...sad može da pada kolko hoće

Ma jooooj...slatke muke moje,
al zaebano je jer je to tako stari kućerak, koji bih ja najradije ostavila u takvom stanju, ali to bi onda bila čini mi se još skuplja restauracija....
Inače, u toj su kućici živeli baka i deka, koji su u nekoliko godina pomrli, a nisu imali dece...okućnica je bila prepuna cveća, voćki, stazica, ali posle njihove smrti, kada su kuću nasledili kojekakvi rođaci, sve su zapustili....onda su iznajmili nekim još većim kretenima koji su gotovo devastirali čitav prostor.
Od svega iz bakinog i dekinog perioda, ostao je sačuvan samo ovaj prozor na letnjoj kujni, sa nekom smešnom figuricom debelog kuvara i zavesicom....meni se to dopalo i sačuvaću ga, malo srediti ali zadržati taj neki rustik kičerasti fazon: ))
Pogledajte prilog 386190
Ofarbala sam se, hehe...ipak sam podlegla sugestijama i uradila neke pramenove, prelive, nešto...zadovoljna sam samo što mi je neobično: ))
Pogledajte prilog 386191
samo mi nedostaje cvetić u kosi i bila bih ista