Šta trenutno radite? !

13124980_862512327182444_8391074560646127982_n.jpg

:malav:

hahaha :super:

vid' ti ovog što se raspištoljio :lol:
...auuuuuuuu ala uživaš :zper:

@tema...odgovorila na Bombardirkinoj temi :lol: ne verujem da sam puno pomogla :lol:

U Ripleylandu trenutno su u toku radovi na unutrašnjosti utvrđenja...znači, keramičari, moleri i ostali podanici vredno ali ne preterano užurbano
rade na ispunjavanju krajnje skromnih i jednostavnih idejnih rešenja moje malenkosti:malav:

Bitno je da smo podzemne kanale, stražarske kule i granične ograde napravili dok je bilo onih lepih dana...sad može da pada kolko hoće:lol:
Ma jooooj...slatke muke moje,
al zaebano je jer je to tako stari kućerak, koji bih ja najradije ostavila u takvom stanju, ali to bi onda bila čini mi se još skuplja restauracija....

Inače, u toj su kućici živeli baka i deka, koji su u nekoliko godina pomrli, a nisu imali dece...okućnica je bila prepuna cveća, voćki, stazica, ali posle njihove smrti, kada su kuću nasledili kojekakvi rođaci, sve su zapustili....onda su iznajmili nekim još većim kretenima koji su gotovo devastirali čitav prostor.
Od svega iz bakinog i dekinog perioda, ostao je sačuvan samo ovaj prozor na letnjoj kujni, sa nekom smešnom figuricom debelog kuvara i zavesicom....meni se to dopalo i sačuvaću ga, malo srediti ali zadržati taj neki rustik kičerasti fazon: ))

Pogledajte prilog 386190

Ofarbala sam se, hehe...ipak sam podlegla sugestijama i uradila neke pramenove, prelive, nešto...zadovoljna sam samo što mi je neobično: ))

Pogledajte prilog 386191

samo mi nedostaje cvetić u kosi i bila bih ista:malav:

Frizura ti se jako sexy :zper:
Baš mi se sviđa :super: vidim da imaš neki svetliji odsjaj kosa, da li crvenkasto ili med-plavo..nešto tako izgleda :lol:
...
A što se tiče ovog prozorčeta i bakice i deke...meni je to preslatko :zaljubljena:
..
I iskreno skroz mi je to okej, da tako namestiš (makar jedan deo kuće) jer izgleda da taj rustični izgled, sa onim belim vezom i motivima "domaćice brže zbori da ti ručak ne zagori" i još neke koje je i moja baka imala...nakon njene smrti baš onako asociraju na tu nekadašnju toplinu i neko bezbrižno vreme, koje smo proveli zaštićeni od života koji će doći kasnije.
...
To je valjda tako sa protekom vremena (da ne kažem starenjem :lol:) postaješ sentimentalan više.
...
Iz tvog pisanja se vidi da uživaš u uređenju svog budućeg kutka :heart2:
..
Baš mi je drago...obavezno uslikaj još neki deo kad stigneš.
..
Da li je ostalo nešto od voća i cveća, ili si bukvalno sve novo zasadila ili planiraš da zasadiš?

- - - - - - - - - -

Imam i ja ružu...i ona je ostala netaknuta, valjda su je zaboravili...ili je nekome od tih prethodnih stanara proradila savest..ili je čitao Malog princa,
tek....jutros mi je ruža procvetalaaaaa.....:lol:

Pogledajte prilog 386193

I u skladu s tim,
cura koja je prekrasno otpevala tu pesmu:heart:

- - - - - - - - - -

Isse, prevelike fotke,
posle ću obrisati:p :lol:

aaaaaaaaaaaa evo i ruže :lol:
..
i moj odgovor :lol:
..
ružu :heart: ne moraš da brišeš...a ove gore okej :lol: