Šta trenutno radite? !

neces verovati sa sporta najvise, posle prvog meseca se posvadjam sa nastavnikom, nabio sam jednog u neke sprave dok igrali fudbal u sali :rotf:
i on mi kaze da sam asocijalan a ja mu odbrusio svasta
i nisam iso vise, i on ponese zahtev da me odstrane od ispita i tako i bi, ja dolazim na ispite a mene nema na spisku
zamenik direktora se angazuje i vidi da me nema, kaze on meni, a sto nisi dosi ranije kod mene da sredimo
iz tehnologije, on je to predavao bio sam dobar, cak sam najbolju ocenu kod njega imao
al je kasno bilo tako da sam morao da ponovim gidinu :(

ma videcemo, mislim da je i on u sportu los, zakrzljao malo, kako sam video slike riplay mislim da je ona bas u kondiciji ono zategnuta maksimalno :lol:

sa fizičkog? :lol:
eeee lude godine :lol:
..
ne znam kakvo je stanje, da li se možda malo fizički pokrenuo, posle ove zime, a za Ripli znam, spominjala je tamo neke izdržaje i tegove...i strašne upale mišića, tako da je sigurno već nabila dobru kondiciju :lol:
..
Bojim se da bi to bilo opasno preživljavanje kad bi nam ona svima u paketu bila instruktorka :lol:
..
još kad podvikne, ne bi nam bilo dobro :lol:

neces verovati sa sporta najvise, posle prvog meseca se posvadjam sa nastavnikom, nabio sam jednog u neke sprave dok igrali fudbal u sali :rotf:
i on mi kaze da sam asocijalan a ja mu odbrusio svasta
i nisam iso vise, i on ponese zahtev da me odstrane od ispita i tako i bi, ja dolazim na ispite a mene nema na spisku
zamenik direktora se angazuje i vidi da me nema, kaze on meni, a sto nisi dosi ranije kod mene da sredimo
iz tehnologije, on je to predavao bio sam dobar, cak sam najbolju ocenu kod njega imao
al je kasno bilo tako da sam morao da ponovim gidinu :(

ma videcemo, mislim da je i on u sportu los, zakrzljao malo, kako sam video slike riplay mislim da je ona bas u kondiciji ono zategnuta maksimalno :lol:

sa fizičkog? :lol:
eeee lude godine :lol:
..
ne znam kakvo je stanje, da li se možda malo fizički pokrenuo, posle ove zime, a za Ripli znam, spominjala je tamo neke izdržaje i tegove...i strašne upale mišića, tako da je sigurno već nabila dobru kondiciju :lol:
..
Bojim se da bi to bilo opasno preživljavanje kad bi nam ona svima u paketu bila instruktorka :lol:
..
još kad podvikne, ne bi nam bilo dobro :lol:

Ma nisam ja u fazonu fizickog vaspitanja nego fizikalisanja, celo vece sam pomagao komsiji da snese neki shut sa petog sprata, lipsao sam noseci dzakove s tim otpadom, i sto je interesantno u opstem haosu od prasine i prljavstine se nisam gusio, cak ni izlozen naporima teskog fizickog rada, a dovoljan je neki trenutak blejanja da mi se slosi i da mi se pogorsa zdravlje. Ne, dobro kazu ljudi, cim se predje cetrdeseta covek vise nije nizasta. Zato pametne zene uzivaju s nekom piletinom koja je u formi. :)

Ma nisam ja u fazonu fizickog vaspitanja nego fizikalisanja, celo vece sam pomagao komsiji da snese neki shut sa petog sprata, lipsao sam noseci dzakove s tim otpadom, i sto je interesantno u opstem haosu od prasine i prljavstine se nisam gusio, cak ni izlozen naporima teskog fizickog rada, a dovoljan je neki trenutak blejanja da mi se slosi i da mi se pogorsa zdravlje. Ne, dobro kazu ljudi, cim se predje cetrdeseta covek vise nije nizasta. Zato pametne zene uzivaju s nekom piletinom koja je u formi. :)

Pa eto Dačo, fizički rad izgleda tebi ne narušava zdravlje, nego samačka dokolica. :lol:
...
Ma kakvo bacanje posle 40-te, pa sad tek treba da se otvori novo poglavlje u životu :lol:
Sad valjda više ne duguješ ništa društvu, nego uzimaš život u svoje ruke i za svoje zadovoljstvo.
...
Pa sad neke žene uživaju sa piletinom, a postoje i one kojima je to zamorno, traže mudrost i iskustvo, neki smiraj...raznoraznih je tu afiniteta.
..
Mislim, za svakog se valjda nađe nešto :lol:

Dok se rmba ne stize se da se razmislja o zivotu, pa je covek tada postedjen nekih stresova koje proizvodi dokolica. Djavo bi ga znao, samo cinjenica je da bi svako voleo da opet ima dvadesetak, tridesetak godinica i da je zdrav. :)

Evo komsinica gruva s druge strane zida, cuje se buka od treskanja namestaja kad se rasprema za nocne aktivnosti, kanda ce za par sati biti seksa kod njih, znaci opet cu da pevam "ovo je noc bez sna..." :D

hahaha :rotf:
Dačo...a što ti ne bi malo stavio neke slušalice na uši, pa slušao ako treba neku drugu što dahće recimo tebi direkt u uši, a ne ta komšinica.
Pa što ne iskoristiš tu inspiraciju, ali o svom ćefu.
Nemoguće da je ta tvoja komšinica toliko atraktivna cica, da samo o njoj misliš :lol:
...
Iskreno što se tiče godina, svi bi možda voleli da imaju neku boru manje i telo malo zategnutije, ali iskreno sve one nedaće i razmišljanja iz doba 20-tih, 30-tih..nemam pojma ko bi to hteo ponovo :lol:
..
Samo si ti baci fokus više na fiziku i izađi iz glave što bi se reklo :lol:
..
Ne valja toliko razmišljati, pa čovek može od toga da skrene, što bi rekli stariji ljudi :lol:

Ne znam kako izgleda, nisam je nikad odmerio dovoljno detaljno, onako ovlas snimljena uopste nije neka narocita riba, samo nasla je tipa i zloupotrebljava ga, smorise tim petominutnim nocnim cukanjem, preglasna je za to malo seksa, recimo pade mi na pamet kad bi je brat Leon uhvatio kako bi tek onda zapevala, e to bi bilo vredno slusanja. :D

Ma ja bih hteo da se vratim u mladost, i svima bih tupio kao baba da paze na zdravlje, kao jedan lik iz mog kraja, neki Poljak koji je odrastao ovde kod babe i dede, pa je od srpskih fraza i izraza najvise koristio one koje je pokupio od njih kad su ga kao klinca savetovali, npr. izlaze iz kafane, sve ljudi u zrelim godinama, matori konji sto se kaze, i on se pozdravlja sa tom ekipom i fest ih brizno upozorava: "Zdravo, zdravo, i pazi na saobracaj bog te tvoj deciji." :lol:

Sad ce leto, bice vise prilike za fizikalisanje, moci ce mozak da se pusti na pasu. :)

Ne znam kako izgleda, nisam je nikad odmerio dovoljno detaljno, onako ovlas snimljena uopste nije neka narocita riba, samo nasla je tipa i zloupotrebljava ga, smorise tim petominutnim nocnim cukanjem, preglasna je za to malo seksa, recimo pade mi na pamet kad bi je brat Leon uhvatio kako bi tek onda zapevala, e to bi bilo vredno slusanja. :D

Ma ja bih hteo da se vratim u mladost, i svima bih tupio kao baba da paze na zdravlje, kao jedan lik iz mog kraja, neki Poljak koji je odrastao ovde kod babe i dede, pa je od srpskih fraza i izraza najvise koristio one koje je pokupio od njih kad su ga kao klinca savetovali, npr. izlaze iz kafane, sve ljudi u zrelim godinama, matori konji sto se kaze, i on se pozdravlja sa tom ekipom i fest ih brizno upozorava: "Zdravo, zdravo, i pazi na saobracaj bog te tvoj deciji." :lol:

Sad ce leto, bice vise prilike za fizikalisanje, moci ce mozak da se pusti na pasu. :)
Vodim te u Sent Trope :rotf: da se kupamo na plaži...samo reci važi, aj, le, le, le :lol:

Ne znam stvarno kako bi zapomagala da je Leon dograbi :lol:
On bi to garant ućutko :rotf:
Taj njen ne radi to dovoljno dobro, ja bih rekla. :lol:
...
Ma kakvo vraćanje u mladost, kad ne može ona stara izreka da se primeni "da mi je mladost, a ova pamet", ništa to ne vredi...ne bih hvala :lol:
...
Ali taj Poljak je simpa skroz :lol:

Poslednja izmena:
Pa ja uvek koristim slusalice kad sam kraj kompa, zvucnike ne koristim uopste, upravo zato da ne bih ponovo imao razmirice kao sa svim prethodnim komsijama, jer je zvucna izolacija zidova ocajna, pa se cuje svaki svakcati sum, npr. culi su oni cak i moj protest ispustanjem gasova, ali su ga ignorisali ophrvani sladostrascem, medjutim ne vredi, ne mogu uvek u dva sata nocu biti sa sluskama. :aha: Lose je odradjuje tip, i meni se cini da bi to trebalo i moglo znatno bolje. Doduse popravlja se, tokom prethodne seanse ju je spenkovao po straznjici ili bokovima, jasno se culo pljeskanje, to je drugaciji zvuk od sljapkanja tela o telo, a i samo sljapkanje je bilo jace uporedo sa tim pljeskanjem, znaci upliv novih ideja se desio u toj njihovoj rutini.

Jao Tesa, ko bi rekao da ti pratis i te klipove sa nestaslucima... ja sam mislio da si ti poklonik klasicne muzike... :D

Back