dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Aj ne tupi, kao neznaš da nijedna žena u godinama ne trpi izlive ljubavi svog muža.
kakva je to bre onda zena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj ne tupi, kao neznaš da nijedna žena u godinama ne trpi izlive ljubavi svog muža.

Snow, fala ti ko bartu, al ako lažeš za mene, samo će da naebemo obojica. Žene su to... što ih manje spominješ, duže živiš.
Kao i svaka normalna žena koja ima decu i unučad, i okupirana je njima.kakva je to bre onda zena

Mole se zainteresovane ženske osobe da ih muvam da svoje prijave podnesu putem PPa u tri komada, najkasnije do nedelje, 13. april 2014. u 14:37h. Komisija za odabir će otvaranju ponuda pristupiti tokom poluvremena utakmice Liverpul - Građanski iz Mančestera, a konačnu odluku doneti kad i ako.Uvek i svagda, prepuštam da dame biraju
Kao i svaka normalna žena koja ima decu i unučad, i okupirana je njima.
Dobro, dokle češ da glumiš? Nije valjda da si ti jedina žena u godinama, jedina od milion žena koja je apsolutno u mladalačkoj ljubavi sa mužem?
Okani se da nam serviraš bajke te vrste.

Te fazone prodaj nekom drugom, da je kao što kažeš ne bi ti visila na netu danonoćno...pa nisam jedina, ima nas jos
deca za decu, unuci za unuke, a muz za muza
te tri stvari nikad se ne mesaju

Te fazone prodaj nekom drugom, da je kao što kažeš ne bi ti visila na netu danonoćno...
I nije u redu da pipaš puls u vezi moje žene, ona je za tebe CARICA!
Drugo, da li bi imalo smisla da sad ja pričam o tvom mužu, i pitam zašto mu žena visi na internetu?
Pogledaj svoj položaj trenutno, pa razmisli, pre no čačkaš tamo gde netreba.
Dovoljno?

Sve si rekla sada, dovoljno. Vaspitačica oženjenih muškaraca u godinama, na internetu...pa ja visim na netu, jer mi je radno vreme od 9h ujutru do ponoci
i nemam bas uvek posla, pa volim da se druzim ovde..a moram da budem konektovana
nista lose nisam ni rekla protiv tvoje zene
ona je carica, a ti si car

Ne, nego si ti preterano bezobrazna. A to me ljuti.jao bre, al si ti neki nervozan lik
Ne, nego si ti preterano bezobrazna. A to me ljuti.
Može se zaključiti, da si jedna od žena koja taktički čisti teren ovde od nas matoraca, zato što vam smetamo u vašim namerama, iako nečinimo ništa nikome...
Ja vam smetam da fačarite ovde šta vam je volja?
Cccccc....

Neko tako, neko ni primakao.. Nađi se gde si.kako bre tako?
Da, primetio sam, tebi treba duboko oranje...
Kažu da sam dobar na tom polju, pravi poljoprivrednik..
Pijem čaj, i merkam gde da spustim plug...

A šta ti je to PUZA?čitam i dalje, ovde treba neka puza ili hladan tuš!

Nemoj da me sanjaša ja sad već slabije vidim, vreme je za odjavu

Kako god okreneš, ja sam ti izbor. Nema biranjae to ne može da se bira

Kao i svaka normalna žena koja ima decu i unučad, i okupirana je njima.
Dobro, dokle češ da glumiš? Nije valjda da si ti jedina žena u godinama, jedina od milion žena koja je apsolutno u mladalačkoj ljubavi sa mužem?
Okani se da nam serviraš bajke te vrste.