Šta trenutno radite? !

pa nisam jedina, ima nas jos :)
deca za decu, unuci za unuke, a muz za muza
te tri stvari nikad se ne mesaju
Te fazone prodaj nekom drugom, da je kao što kažeš ne bi ti visila na netu danonoćno... :lol:

I nije u redu da pipaš puls u vezi moje žene, ona je za tebe CARICA!

Drugo, da li bi imalo smisla da sad ja pričam o tvom mužu, i pitam zašto mu žena visi na internetu? :lol:

Pogledaj svoj položaj trenutno, pa razmisli, pre no čačkaš tamo gde netreba. :lol:

Dovoljno? :lol:

Poslednja izmena:
Te fazone prodaj nekom drugom, da je kao što kažeš ne bi ti visila na netu danonoćno... :lol:

I nije u redu da pipaš puls u vezi moje žene, ona je za tebe CARICA!

Drugo, da li bi imalo smisla da sad ja pričam o tvom mužu, i pitam zašto mu žena visi na internetu? :lol:

Pogledaj svoj položaj trenutno, pa razmisli, pre no čačkaš tamo gde netreba. :lol:

Dovoljno? :lol:

pa ja visim na netu, jer mi je radno vreme od 9h ujutru do ponoci
i nemam bas uvek posla, pa volim da se druzim ovde..a moram da budem konektovana

nista lose nisam ni rekla protiv tvoje zene
ona je carica, a ti si car :ok:

pa ja visim na netu, jer mi je radno vreme od 9h ujutru do ponoci
i nemam bas uvek posla, pa volim da se druzim ovde..a moram da budem konektovana

nista lose nisam ni rekla protiv tvoje zene
ona je carica, a ti si car :ok:
Sve si rekla sada, dovoljno. Vaspitačica oženjenih muškaraca u godinama, na internetu...

Jasno ti je valjda da si preterala i pala na jako niske grane sa svojim ponašanjem.

Ende

Poslednja izmena:
Kao i svaka normalna žena koja ima decu i unučad, i okupirana je njima.

Dobro, dokle češ da glumiš? Nije valjda da si ti jedina žena u godinama, jedina od milion žena koja je apsolutno u mladalačkoj ljubavi sa mužem?

Okani se da nam serviraš bajke te vrste. :lol:

a ti si u braku? i svrljas? je l smatras da je ok da muskarac svrlja u braku? zar nisu srecne zene koje su i u srednjim godinama u odnosima s muzem, ako je jasno sta mislim pod tim. nije kao prva mladost ali je NESTO, jer mnoge i nemaju to nesto nego samo decu, unuke, kucu i eventualno neki posao, a muz odavno ne postoji, dok on ima nesto sa strane. pa to nije nista!

pazi ako je tebi u redu da ovde dolaze zene koje su "nenormalne" sta ces ti onda ovde? trazis nenormalne zene i kakve ljude? da bi ih oterao sa interneta?

Poslednja izmena:
Pijem kafu...

Eo nedoebane babe, učiniću vam uslugu i povuči ću se neko vreme da vam nesmetam u lovu na piletinu. Za lep dan i dobro raspoloženje poklanjam vam ovu sliku da parite oči:

thumbnail.php

Zbogom, i sretan vam lov! :bye:

Back