dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Aj ne tupi, kao neznaš da nijedna žena u godinama ne trpi izlive ljubavi svog muža.![]()
kakva je to bre onda zena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj ne tupi, kao neznaš da nijedna žena u godinama ne trpi izlive ljubavi svog muža.![]()

Snow, fala ti ko bartu, al ako lažeš za mene, samo će da naebemo obojica. Žene su to... što ih manje spominješ, duže živiš.
Kao i svaka normalna žena koja ima decu i unučad, i okupirana je njima.kakva je to bre onda zena![]()

Mole se zainteresovane ženske osobe da ih muvam da svoje prijave podnesu putem PPa u tri komada, najkasnije do nedelje, 13. april 2014. u 14:37h. Komisija za odabir će otvaranju ponuda pristupiti tokom poluvremena utakmice Liverpul - Građanski iz Mančestera, a konačnu odluku doneti kad i ako.Uvek i svagda, prepuštam da dame biraju![]()
Kao i svaka normalna žena koja ima decu i unučad, i okupirana je njima.
Dobro, dokle češ da glumiš? Nije valjda da si ti jedina žena u godinama, jedina od milion žena koja je apsolutno u mladalačkoj ljubavi sa mužem?
Okani se da nam serviraš bajke te vrste.![]()

Te fazone prodaj nekom drugom, da je kao što kažeš ne bi ti visila na netu danonoćno...pa nisam jedina, ima nas jos
deca za decu, unuci za unuke, a muz za muza
te tri stvari nikad se ne mesaju

Te fazone prodaj nekom drugom, da je kao što kažeš ne bi ti visila na netu danonoćno...![]()
I nije u redu da pipaš puls u vezi moje žene, ona je za tebe CARICA!
Drugo, da li bi imalo smisla da sad ja pričam o tvom mužu, i pitam zašto mu žena visi na internetu?![]()
Pogledaj svoj položaj trenutno, pa razmisli, pre no čačkaš tamo gde netreba.
Dovoljno?![]()

Sve si rekla sada, dovoljno. Vaspitačica oženjenih muškaraca u godinama, na internetu...pa ja visim na netu, jer mi je radno vreme od 9h ujutru do ponoci
i nemam bas uvek posla, pa volim da se druzim ovde..a moram da budem konektovana
nista lose nisam ni rekla protiv tvoje zene
ona je carica, a ti si car![]()

Ne, nego si ti preterano bezobrazna. A to me ljuti.jao bre, al si ti neki nervozan lik![]()
Ne, nego si ti preterano bezobrazna. A to me ljuti.
Može se zaključiti, da si jedna od žena koja taktički čisti teren ovde od nas matoraca, zato što vam smetamo u vašim namerama, iako nečinimo ništa nikome...
Ja vam smetam da fačarite ovde šta vam je volja?
Cccccc....

Neko tako, neko ni primakao.. Nađi se gde si.kako bre tako?![]()
Da, primetio sam, tebi treba duboko oranje...
Kažu da sam dobar na tom polju, pravi poljoprivrednik..![]()
Pijem čaj, i merkam gde da spustim plug...![]()

A šta ti je to PUZA?čitam i dalje, ovde treba neka puza ili hladan tuš!![]()

Nemoj da me sanjaša ja sad već slabije vidim, vreme je za odjavu![]()
![]()

Kako god okreneš, ja sam ti izbor. Nema biranjae to ne može da se bira![]()

Kao i svaka normalna žena koja ima decu i unučad, i okupirana je njima.
Dobro, dokle češ da glumiš? Nije valjda da si ti jedina žena u godinama, jedina od milion žena koja je apsolutno u mladalačkoj ljubavi sa mužem?
Okani se da nam serviraš bajke te vrste.![]()