- Poruka
- 93.071
ashov ti dobar treba za vinograd
Treba mi nesto da vuce atomizer i prikolicu.
Asov mi ne odgovara za taj posao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ashov ti dobar treba za vinograd

Za samo vinograd Toma, za sve ostalo 533. Učini sebi uslugu i zbog atomizera nabavi nešto sa kabinom, da ne nosiš kabanicu u julu kad sunce upekne.Treba mi nesto da vuce atomizer i prikolicu.
Asov mi ne odgovara za taj posao.

ja se trenutno edukujem iz poljoprivrede
..
fascinantno, otkrivam da sam totalni duduk![]()

Za samo vinograd Toma, za sve ostalo 533. Učini sebi uslugu i zbog atomizera nabavi nešto sa kabinom, da ne nosiš kabanicu u julu kad sunce upekne.

Da, primetio sam, tebi treba duboko oranje...ja se trenutno edukujem iz poljoprivrede
..
fascinantno, otkrivam da sam totalni duduk![]()

frezu burazeru...506...da chelichish ruke i karakter.i bermude obavezno...uvek mozesh reci da si pocrneo na moru![]()

Da, primetio sam, tebi treba duboko oranje...
Kažu da sam dobar na tom polju, pravi poljoprivrednik..![]()
Pijem čaj, i merkam gde da spustim plug...![]()

Ćpše, a da probaš da takve ponude šalješ putem PPa, ko i mi ostali, mlsm, ne moraju mooderatorke da vide šta radiš, opet će da te kažnjavaju (iz ljubomore, naraFski).Da, primetio sam, tebi treba duboko oranje...
Kažu da sam dobar na tom polju, pravi poljoprivrednik..![]()
Pijem čaj, i merkam gde da spustim plug...![]()
Freza zavrsava trenutne potrebe ali nece moci jos dugo.
Imali smo takvu nastavnicu u osnovnoj skoli... samo sto je celo mesto to more zvalo visnjar![]()

Auuu, a koja?vidi, vidi zove te zena![]()

Ćpše, a da probaš da takve ponude šalješ putem PPa, ko i mi ostali, mlsm, ne moraju mooderatorke da vide šta radiš, opet će da te kažnjavaju (iz ljubomore, naraFski).

Auuu, a koja?![]()

Ako na javnom odgovorim na komentar, onda se podrazumeva šala, ali ako to objavim na PP, mogu biti banovan zbog uznemiravanja ličnosti...Ćpše, a da probaš da takve ponude šalješ putem PPa, ko i mi ostali, mlsm, ne moraju mooderatorke da vide šta radiš, opet će da te kažnjavaju (iz ljubomore, naraFski).

predlazem tradicionalni povratak volovskim kolima
ako su mogli nashi stari...mozemo i mi
bek tu d ruts
![]()
prodao sam volovski plug proslog proleca ili prosle jeseni.
A ti si sada sa mojom ženom? Pozdravi je, i kaži da je mnogo ljubim. Ali pazi da ti nerazbije glavu kad joj to budeš rekla...sto si ljubomoraaaaan
sta fali neka nudi, gde ima tu se i prosipa
- - - - - - - - - -
pa nisi musliman, ona jedna jedina pred bogom![]()

prodao sam volovski plug proslog proleca ili prosle jeseni.
I kakve sam srece otac bi mene upregao da vucem![]()
...a zato meni stalno vichu..."zeni se!"
Ne znam, ja se tako ne šalim, posle me vataju za gušu, kažu obećo sam, postoje svedoci...

A ti si sa mojom ženom? Pozdravi je, i kaži da je mnogo ljubim. Ali pazi da ti nerazbije glavu kad joj to budeš rekla...![]()

Ako na javnom odgovorim na komentar, onda se podrazumeva šala, ali ako to objavim na PP, mogu biti banovan zbog uznemiravanja ličnosti...![]()
Sve dok dama sama ne pokrene inicijativu za PP, nesme se uznemiravati...![]()

Aj ne tupi, kao neznaš da nijedna žena u godinama ne trpi izlive ljubavi svog muža.sto je toliko agresivna
ima jedan narodan izraz koji korriste forumasi na ovom pdf, samo je nepristojan, pa necu

...a zato meni stalno vichu..."zeni se!"
...oranje bez ijedne konjske snage...si vido![]()

Uvek i svagda, prepuštam da dame birajushtatije dzentlemen![]()