Šta trenutno radite? !

a pa ne moze situacija da se popravi sama od sebe
moras ti tu malo da poguras stvar
daj ti svoj mahimum, i ima da obaras barijere..jednu po jednu
ajde, ajde pricaj nam bre..
Нема шансе. Док Модераторке спроводе борбу против љубави, истине, против мушкараца, неможе...

Погледај на пдф жене, отварају се теме које нису примерене тамо, већ на пдф љис и мушкарци...

Нечу да ратујем са Модераторкама, нека раде како хоће... :)

А себе немам намере да излажем подсмеху и вређањем идоткиња. :)

Нема шансе. Док Модераторке спроводе борбу против љубави, истине, против мушкараца, неможе...

Погледај на пдф жене, отварају се теме које нису примерене тамо, већ на пдф љис и мушкарци...

Нечу да ратујем са Модераторкама, нека раде како хоће... :)

А себе немам намере да излажем подсмеху и вређањем идоткиња. :)

e sad, nemoj tako
zene su i majke i zene i kuvarice i ljubavnice
na zenama je u redu otvoriti bas svaku temu
vidis kako se tamo lepo druzimo
sta fali i ovde
nisu moderatorke ljubomorne bre, nego su samo malo zbunjene..nove, tek se adaptiraju na odgovornost koju nosi funkcija
ajde bre pricaj sto si takav
vidi kakav je dan,idealan za caskanje :aha:

e sad, nemoj tako
sta fali i ovde
nisu moderatorke ljubomorne bre, nego su samo malo zbunjene..nove, tek se adaptiraju na odgovornost koju nosi funkcija

To sto mene zanima nije za zene :think: osim ako se ne razumete u mehaniku :lol:

To sto mene zanima nije za zene :think: osim ako se ne razumete u mehaniku :lol:

ma u sve se razumemo, samo pitaj :ceka:

- - - - - - - - - -

mene zanima kako se otvara konzerva najbrže kad ti ostane onaj prstenčić na prstu! :lol:

tako sto konzervu ili otvoris onda onim otvaracem sto se nekada pakovao uz konzerve sa sardinama ili konzervu istiskas pri samom vrhu..posle nekog vremena ispace onaj gornji plehcic sa konzerve
samo za to trebaju ili jake ruke ili jako musko :)

e sad, nemoj tako
sta fali i ovde
Научите се једном где је чему место, а не да се исмевате овим појединим мушкарцима који од себе праве смешним и жртве су вашег иживљавања... :)

Како такав сам? Па ја само констатујем оно што јесте, и савршено сам расположен :)

Нечу да се мешам у рад Модерације, а дела која чине, њима на част :)

И не изврчи моје речи, и не представљај ме на неприкладан начин, јер ја добро знам и поштујем жене, као мајке, љубавнице, свакојако... :)

и не покушавај да ме бацаш под ноге, ђаба ти труд... Код мене само љубав и поштовање пали... :)

Poslednja izmena:
Koji traktor mi je bolji za vinograd Toma Vinkovic ili IMT 533 (Ferguson)? :mrgreen:

@poetessa
probaj jacim nozem po rubu ili daj nekom muskarcu za svaki slucaj. Ako vec neko mora da se posece da ne budes to ti. :lol:

:zag: hvala Snow na savetu, jeste tako ću da uradim :lol:

- - - - - - - - - -

kako kad zatreba
zivot me naucio da je tako najbolje
nekad sam :flert: a nekad :per:
:)

ti si žena kakvu ja volim :zper: :rumenko: :lol:

Back