Ripley*
Iskusan
- Poruka
- 5.806
Jedva pretekoh noćas.
Zaspala pa se trgla kad su sprinteri bili na startu,
ostalo je povijest
Da, bio je likčina.
Osporavali su ga dosta, što zbog tih njegovih preemotivnih komentara, što zbog političkih stavova koje je provlačio kroz skoro svaki događaj, ali..meni je bio odličan baš zbog toga.
Čovek nije bio suvoparan, pričao je bez cenzure...pritom je bio živa enciklopedija sporta...
Ostade nam sad tunjavi Rale Simić...ali dobri su mi bili njih dvojica u prenosima..Korać se zanese a Rale ga "vraća" na upravo započetu trku
Inače imam problem sa komentatorima....jedva sam posle x godina uspela da se naviknem na Acu informaciju..ajd, ne zamuckuje, ima blag prijatan feminiziran glas, ali nekad sam utišavala tv kad je on počeo karijeru komentatora
Ili Nedeljko Kovinjalo...pokušavam da se suzdržim da se ne upucam dok ga slušam
- - - - - - - - - -
Šarenac mi nekako baš "leži" uz košarku, njega mogu.
Zaspala pa se trgla kad su sprinteri bili na startu,
ostalo je povijest

Nije to to bez njega i njegovih izliva ljubavi Išinbajevoj i ostalim mladim nadama,i barem jednoj ničim izazvanoj pjuvačini fss-a ili sličnih.......
RIP legendo
Da, bio je likčina.
Osporavali su ga dosta, što zbog tih njegovih preemotivnih komentara, što zbog političkih stavova koje je provlačio kroz skoro svaki događaj, ali..meni je bio odličan baš zbog toga.
Čovek nije bio suvoparan, pričao je bez cenzure...pritom je bio živa enciklopedija sporta...
Ostade nam sad tunjavi Rale Simić...ali dobri su mi bili njih dvojica u prenosima..Korać se zanese a Rale ga "vraća" na upravo započetu trku

Inače imam problem sa komentatorima....jedva sam posle x godina uspela da se naviknem na Acu informaciju..ajd, ne zamuckuje, ima blag prijatan feminiziran glas, ali nekad sam utišavala tv kad je on počeo karijeru komentatora

Ili Nedeljko Kovinjalo...pokušavam da se suzdržim da se ne upucam dok ga slušam

- - - - - - - - - -
Šarenac mi nekako baš "leži" uz košarku, njega mogu.

...
...

i čekam da se ostali spakuju 
da je ova pesma za mene