Šta trenutno radite? !

@Mini toliko da bih ti ja prepustila tu kockicu čokolade :cmok2: na ljubavnoj sam dijeti :lol:

hahahah, cutim, bolje :lol:

ne znam da li je baš to želela da čuje :lol:

preturam po nekim folderima

sshhhh, ja sam isto na odvikavanju, ne bi inace :P

- - - - - - - - - -

@ ahahah, smejem se onako tupavo, blejim u monitor i smejem se.
Stvarno mi ponekad nije dobro :rotf:

Tema ko tema, meni je svejedno da li je lepak ili ne....uostalom koga zabole šta ko radi:lol:

Mozaik mi kao aktivnija i sadržajnija tema nekako više ima smisla da bude sticky, pritom ima taj neki chat karakter, ovo ostalo..tja...

Tema
Posmatram nožne prstiće:manikir::lol:

proja topla baš koliko treba i nes kafa...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@loš đak boža

nove instrukcije od viših instanci u pogledu lepljivih i šta bi trebalo tu da ide...ukratko neće ova tema više biti tamo,ako bude aktivna biće u vrhu i na prvoj strani bez problema :ok:

Poslednja izmena:
proja topla baš koliko treba i nes kafa...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@loš đak boža

nove instrukcije od viših instanci u pogledu lepljivih i šta bi trebalo tu da ide...ukratko neće ova tema više biti tamo,ako bude aktivna biće u vrhu i na prvoj strani bez problema :ok:

Ma u biti nema problema, ali su me malo zbunili drastičnim pospremanjem. Kao da je došla mama i po svojoj logici pospremila moje stvari. :mrgreen:

Nego, Men's club i Šta slušaju muškarci imaju manje više isti sadržaj, a obe su zadržane kao lepljive, pa mi je to malo nelogično. Ali ako kaže instance da tako treba biti onda ok.

- - - - - - - - - -

Fortes objasnio što se tiče lepljivih...administracija je tako odlučila
.....
@tema....odoh na Mozaik da citiram :lol:
...
i da pozdravim @Ripli :zag: i njene nožne prstiće :zper: :lol:

Da i meni ti nožni prstići zvuče dobro. Njam njam.:jede:

Ma u biti nema problema, ali su me malo zbunili drastičnim pospremanjem. Kao da je došla mama i po svojoj logici pospremila moje stvari. :mrgreen:

Nego, Men's club i Šta slušaju muškarci imaju manje više isti sadržaj, a obe su zadržane kao lepljive, pa mi je to malo nelogično. Ali ako kaže instance da tako treba biti onda ok.

- - - - - - - - - -

Da i meni ti nožni prstići zvuče dobro. Njam njam.:jede:

Dođi na Mozaik, ima ih tamo dosta :rotf:
...
u tom velikom spremanju uvek se nešto izgubi, zato ga i ne volim :zkez:

Back