zefir24
Primećen član
- Poruka
- 958
Gledam ciciku kako spava.  Idem da joj prepržavam hlebić da jede kad se probudi.
 Idem da joj prepržavam hlebić da jede kad se probudi.

Idem da joj prepržavam hlebić da jede kad se probudi.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratila se sa sistematskog, prevrnuse me kao rukav od sakoa

Prosla
Mm dudu-lazu-varalicu zove dojce vele...
"Majka gde je dojceVele za ovu nasu bekanu?"
Sad me i medo zove Majka!
Ili nocu kad se beba probudi... on je stavlja kod mene i obavezno "Majka neko je spreman za jedan dojceVele."

Eto, kao da sam imao viziju. Cmokni klince umesto mene.

@TEMA: Saznao sam da je ser Artur Konan DOJL, "otac" Serloka Holmsa, svojevremeno bio prvi golman fudbalskog kluba Portsmut.
A vala i ljubitelji Cece na sve strane :bljuv:
Шта тек рећи за Кирила ДОЈчиновског, бившег Звездиног аса.

,trebao bi sad da spava do 15h taman da nahranim moje velike pilice i da uradimo zadacu.
,trebao bi sad da spava do 15h taman da nahranim moje velike pilice i da uradimo zadacu.
Podojila + dohranila (cicak ima da poludi),trebao bi sad da spava do 15h taman da nahranim moje velike pilice i da uradimo zadacu.

Podojila + dohranila (cicak ima da poludi),trebao bi sad da spava do 15h taman da nahranim moje velike pilice i da uradimo zadacu.

Cicak podrzava sve majke. Dojile, ne dojile. Samo je cilj onima koje zele da doje, omoguciti im to.
 , posle malo ružno i nepotrebno, svakako, kada dete hoda, jede samostalno i svu hranu kao i ostali..
, posle malo ružno i nepotrebno, svakako, kada dete hoda, jede samostalno i svu hranu kao i ostali..

Ja uživam na terasi, sunčam se, pijem kaficu, vitaminski miks, posmatram komšiju..

Zašto su ljudi toliko opterećeni dojenjem? Živite, bre, i pustite druge da doje.
Ja uživam na terasi, sunčam se, pijem kaficu, vitaminski miks, posmatram komšiju..