Mama81
Primećen član
- Poruka
- 830
Jesi siguran da ovo nije CG?Sad ce ovaj Poznavalac da ti ocita da je to Budva npr. ili neko drugo elitno mesto.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi siguran da ovo nije CG?Sad ce ovaj Poznavalac da ti ocita da je to Budva npr. ili neko drugo elitno mesto.
pa nije valjda nas boki?pa sad, ima ih koji govore da su zavrsili skole pa pisu DONJEO, PONJEO, UNJEO i sl.

Па кад виси цео дан на форуму...
Па да.Завичајни зов.
Немој тако...Она дебела има америчку заставу на костиму. Која љанкасе.
koji je to grad, tj de je plaza?

Она дебела има америчку заставу на костиму. Која љанкасе.
))imam i ja slip kupace sa srpskom zastavom, kakva sam samo ja pravoslavna seljachina))

))))))
sa strane meksickog zaliva znaci, steta sto je bilo oblacno, more bi trebalo da je svetlo plavo kad je suncanoFort Myers Beach.
A prva slika je sa Englewood Beach.![]()

da im dodje nasa emocija,svi bi se za njom okretali
sto su kratkonoge te na plazi?da im dodje nasa emocija,svi bi se za njom okretali

Ne laje kera zbog sela...![]()
molim te,treba mi savet.mogu li bobiju koji ima 6 kila da dam pola bromazepana od 1,5 grMislim se koliko me svrbe noge od helanki i kako bi bilo da zatvorim prostor na koji minutić da se iščešem ko čovek
molim te,treba mi savet.mogu li bobiju koji ima 6 kila da dam pola bromazepana od 1,5 gr
umrece ako nastavi ovako da se trese od straha.samo veceras
- - - - - - - - - -
e da,verovatno nije do helanki,nego ti je jako suva koza na nogama?pa u kombinaciji sa tesnim...