NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
Reci cu mu da ga slikam za forum. Skini sako i raskopcaj kosulju![]()
To to to
Kazi raspituju se sirom evrope za njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci cu mu da ga slikam za forum. Skini sako i raskopcaj kosulju![]()

Što mi se čini ovde neka trunka![]()
:

ne mogu sa posla da se kacim
- - - - - - - - - -
valjda to mislimo al onda su bi a ne derpe![]()

šta...svi što idu u bilderanu su latentni ****** ili skriveni i sl ?![]()
Ne mozes jer neces pred dee da se brukas![]()

ma da, on je faca i nabildova, ja sam samo plajboj a i nisam se nikad do sad obrukao necu sigurno ni kod tebe![]()

ma da, on je faca i nabildova, ja sam samo plajboj a i nisam se nikad do sad obrukao necu sigurno ni kod tebe![]()

Drugacije sam price cula
A

za tebe isto vazi ne kudi konja...
citam poucne price na krsti![]()

e sad si ti topla voda ..
ma da, on je faca i nabildovan, ja sam samo plajboj a i nisam se nikad do sad obrukao necu sigurno ni kod tebe![]()

ja sam uvek i bio i to ni ne krijem a i da krijem vi lako provalite jer ste pametni
vamos a la plaja o oooooooo
Leone ja ne znam samo ti kazem sta su pisale forumasice ô tvom ljubavnom umecu![]()
Šta sad ste nadrk obojica i ... ok, ja se povlačim, sad ste udruženi samo mi nije jasno što ste takvi ... predobra sam ja za ovo sranje ovde.

Šta sad ste nadrk obojica i ... ok, ja se povlačim, sad ste udruženi samo mi nije jasno što ste takvi ... predobra sam ja za ovo sranje ovde.

siris dezinformacije, nije me probala jos ni jedna forumasica
evo ovo ti odma auto golma da, on je faca i nabildovan, ja sam samo plajboj a i nisam se nikad do sad obrukao necu sigurno ni kod tebe![]()

Si videla kakvi su
Mora da su se nesto zakacili n'a pp Pa sad nervozni
- - - - - - - - - -
Ccc postenforumas.com
jos jedna dezinformacija tj. predpostavka
ma jok bre nisam ja nimalo posten al sam daleko od forumasica

evo ovo ti odma auto gol
al nevredi...čim si napiso šta da ti pričam dalje
- - - - - - - - - -
e, motke...ova tema je pri kraju...pa kad svrši nemoj otvarate slučajno šta trenutno radiš 2 da vas nebi jebbo loše