šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozak dodmorim pogledam novine aplikacije vince popijem i ono dan je dobar

Prilozi

• 1420976980731.jpg
    1420976980731.jpg
    28,7 KB · Pregleda: 4
:rumenko:
Nema od ove stare vise nista, dugo sam je posedovao, iskoristio sam je i odbacicu je... imam neku crnu, polovnjaca, ali sto radi... uletim u nju i samo gore-dole, gore-dole, i okrece se, vrti, sve moze...
Bio joj pokvaren mehanizam za regulaciju po visini, popravio je neki ljakse, sad je praznik za pedu, milina sedeti na njoj. :zaljubljena:

:lol:
:zcepanje:
mi imamo neku plavusu....malo on naskace na nju malo ja....otvoren odnos....al vidi se da se doticna vec istrosila....nema vise te strasti i mekoce kad uletim u nju....boli guza posle igranja sa njom....malo je nastrana
treba nam neka nova neka divlja jedra i puna ...mekana

Добро је што имају сигуран превоз.

Мука ми је више од тог ноћног блејања, нервира ме што сам паничарка. Мој муж увелико спава а ја дежурам и до три, четири сата ујутро.

Sto kaze moj cale, ne daj boze sta majka misli da radis i gde si, daj boze sta ti zena misli da radis i gde si :lol:

:zcepanje:
mi imamo neku plavusu....malo on naskace na nju malo ja....otvoren odnos....al vidi se da se doticna vec istrosila....nema vise te strasti i mekoce kad uletim u nju....boli guza posle igranja sa njom....malo je nastrana
treba nam neka nova neka divlja jedra i puna ...mekana
:rotf:

Rasturiste plavusicu, greota. :rumenko: Takva nova bi i meni odgovarala, da je obla, zategnuta, sa glatkom sjajnom kozom, i stabilna, da uvek moze da izdrzi kada se punom tezinom oslonim na nju, i da joj nagli pokreti ne smetaju...

:rotf:

Rasturiste plavusicu, greota. :rumenko: Takva nova bi i meni odgovarala, da je obla, zategnuta, sa glatkom sjajnom kozom, i stabilna, da uvek moze da izdrzi kada se punom tezinom oslonim na nju, i da joj nagli pokreti ne smetaju...

ja volim kad ima suknjicu od mebla....ne volim da joj osetim kozu....leti se znojis a zimi hladna i kruta...
skupe su majku im....najeftinija a da je mekana 3-4 soma naplacuje satnicu
one prave iz visoke prostitucije sto vole direktore su od 8 pa na vise

najela se za ručak i sad preživam...
kanim se didem u komšiluk na kafu,al me mrzi...
Idi bre, naljutice se onaj komsija koso preko sora ako ne odes. :zper: :lol:
ja volim kad ima suknjicu od mebla....ne volim da joj osetim kozu....leti se znojis a zimi hladna i kruta...
skupe su majku im....najeftinija a da je mekana 3-4 soma naplacuje satnicu
one prave iz visoke prostitucije sto vole direktore su od 8 pa na vise

:lol: :lol: :lol: E te, te haj klas. :super:

Pre praznika svratim sa drugarom u jedan ogromni salon namestaja, zapravo robnu kucu namestaja, na periferiji naseg "sela", i odemo do dela sa kancelarijskim namestajem, a tamo bas to o cemu pricas, svaki komad perverzija cista, kao da je pravilo stolove i stolice burzujuma da vasceli dan mogu da kreshu sekretarice u svim mogucim pozama. :zcepanje: Poceli mi da se zezamo na te fore, a prodavacica koja nas je pratila crce od smeha. :rotf: Ali pazi kad nema druge asocijacije kada se ono vidi, tacno je kreiralo namestaj za ofis seksacinu na angro, a ne da se tu kao nesto radi. :lol:

metlo, strina mi poslala ajvar :P

ja ove godine kupujem ajvar :(
em nisam imala kad da pravim em nisam htela skupo da placam papriku zbog poplava

- - - - - - - - - -

Idi bre, naljutice se onaj komsija koso preko sora ako ne odes. :zper: :lol:

:lol: :lol: :lol: E te, te haj klas. :super:

Pre praznika svratim sa drugarom u jedan ogromni salon namestaja, zapravo robnu kucu namestaja, na periferiji naseg "sela", i odemo do dela sa kancelarijskim namestajem, a tamo bas to o cemu pricas, svaki komad perverzija cista, kao da je pravilo stolove i stolice burzujuma da vasceli dan mogu da kreshu sekretarice u svim mogucim pozama. :zcepanje: Poceli mi da se zezamo na te fore, a prodavacica koja nas je pratila crce od smeha. :rotf: Ali pazi kad nema druge asocijacije kada se ono vidi, tacno je kreiralo namestaj za ofis seksacinu na angro, a ne da se tu kao nesto radi. :lol:
da bre....jos kad vidim od bele koze :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back