електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
oooooooooo,pa dobro jutro sestro slatka...![]()
Сервус, госпођо Драгиша.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oooooooooo,pa dobro jutro sestro slatka...![]()

Сервус, госпођо Драгиша.![]()

pa nesmo znali da dobro govorite maDŽarski...![]()
)))))

Siroko sam joj rasirio noge i razvaljujem neku... staru stolicu... treba je zatutkalisati i mozda pretapacirati...![]()

Nema od ove stare vise nista, dugo sam je posedovao, iskoristio sam je i odbacicu je... imam neku crnu, polovnjaca, ali sto radi... uletim u nju i samo gore-dole, gore-dole, i okrece se, vrti, sve moze...
Bio joj pokvaren mehanizam za regulaciju po visini, popravio je neki ljakse, sad je praznik za pedu, milina sedeti na njoj.![]()
![]()

Добро је што имају сигуран превоз.
Мука ми је више од тог ноћног блејања, нервира ме што сам паничарка. Мој муж увелико спава а ја дежурам и до три, четири сата ујутро.

mi imamo neku plavusu....malo on naskace na nju malo ja....otvoren odnos....al vidi se da se doticna vec istrosila....nema vise te strasti i mekoce kad uletim u nju....boli guza posle igranja sa njom....malo je nastrana
treba nam neka nova neka divlja jedra i puna ...mekana

Takva nova bi i meni odgovarala, da je obla, zategnuta, sa glatkom sjajnom kozom, i stabilna, da uvek moze da izdrzi kada se punom tezinom oslonim na nju, i da joj nagli pokreti ne smetaju...
Rasturiste plavusicu, greota.Takva nova bi i meni odgovarala, da je obla, zategnuta, sa glatkom sjajnom kozom, i stabilna, da uvek moze da izdrzi kada se punom tezinom oslonim na nju, i da joj nagli pokreti ne smetaju...

Idi bre, naljutice se onaj komsija koso preko sora ako ne odes.najela se za ručak i sad preživam...
kanim se didem u komšiluk na kafu,al me mrzi...

ja volim kad ima suknjicu od mebla....ne volim da joj osetim kozu....leti se znojis a zimi hladna i kruta...
skupe su majku im....najeftinija a da je mekana 3-4 soma naplacuje satnicu
one prave iz visoke prostitucije sto vole direktore su od 8 pa na vise
![]()
E te, te haj klas.
Poceli mi da se zezamo na te fore, a prodavacica koja nas je pratila crce od smeha.
Ali pazi kad nema druge asocijacije kada se ono vidi, tacno je kreiralo namestaj za ofis seksacinu na angro, a ne da se tu kao nesto radi. 

ko o čemu, Znojiša o sexu...
dokle bre višeeeeeeeeeee...
će mi se smuči ovaj lepi bački ručak breeee...![]()

metlo, strina mi poslala ajvar![]()

da bre....jos kad vidim od bele kozeIdi bre, naljutice se onaj komsija koso preko sora ako ne odes.![]()
![]()
![]()
E te, te haj klas.
![]()
Pre praznika svratim sa drugarom u jedan ogromni salon namestaja, zapravo robnu kucu namestaja, na periferiji naseg "sela", i odemo do dela sa kancelarijskim namestajem, a tamo bas to o cemu pricas, svaki komad perverzija cista, kao da je pravilo stolove i stolice burzujuma da vasceli dan mogu da kreshu sekretarice u svim mogucim pozama.Poceli mi da se zezamo na te fore, a prodavacica koja nas je pratila crce od smeha.
Ali pazi kad nema druge asocijacije kada se ono vidi, tacno je kreiralo namestaj za ofis seksacinu na angro, a ne da se tu kao nesto radi.
![]()