šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam da li da ubijem nekog kad mi je već usran dan
Ili ima nade da se dan popravi do večeri

Otvorim fejs ...da popravim raspoloženje i čeka me poruka :

Podrav,moje ime ! Samo da znas da sam za 2014. dao sebi zadatak da te bolje upoznam!

Čekaj ... ko je ovde lud !
Možda da krenem od njega :zelenko3:

Poslednja izmena:
Možda da krenem od njega :zelenko3:

1499518_248478195319347_40429204_n.jpg

Zar nisi nedavno šišala skoro do ramena?
Dokle ti je sad?

Stavljaš li kokosovo ulje na nju? Ja 3puta stavila i svaki put morala da je šišam posle:eek:

Kao ostavila mi duzinu. I dalje je do ramena. Ali je stanjila bas. Makazama, ne trimerom. Ruku na srce, ne deluje lose na izgled, ali pod rukom, froncle. Plus rep-gusarski, nista od vezanja.
Htela sam stepenasto-formu, ali ne toliko. 5 fotki odnela, objasnila, cvrc. I ona sama na kraju rekla-za 3 meseca bice ono sto si htela. :lol: Pa ti dodji da samo vrhove skratimo za 4 meseca...

Stavljam kokos, ali je opet metlasta na dodir, gruba, brzo gubi formu sta god radim...cek tebi bas brzo raste od kokosovog ulja? :) Samo kokosovo-samo an vrhove?
(sad mi treba sve sto podstice rast. :lol:)

Ma ne raste, nego ispuca... bukvalno je propržim sušenjem:lol:
Upije kosa ulje i fen je dokrajči:eek:
I trebalo mi je tri mazanja da povežem da je to u pitanju, normalno da ja ne skontah već nakon prvog.

Sad kokos samo na lice, žao mi da mi probadne. Da u pozadini, iza mirisa kokosa nema malo neprijatnog mirisa užeglog ulja, tačno bih ga mazala kao ulje za tijelo: )

meti sličku da vimo našta sad ličiš sa tako otanjetom kosom

- - - - - - - - - -

et tema...jedem jabuku

Eve. Olinjala. I musava. :mrgreen:
Pogledajte prilog 316249Pogledajte prilog 316250
A htela sam ovo-bujno, umereno stepenasto. :malav:
n17790.jpg
417.jpg

Ma ne raste, nego ispuca... bukvalno je propržim sušenjem:lol:
Upije kosa ulje i fen je dokrajči:eek:
I trebalo mi je tri mazanja da povežem da je to u pitanju, normalno da ja ne skontah već nakon prvog.

Sad kokos samo na lice, žao mi da mi probadne. Da u pozadini, iza mirisa kokosa nema malo neprijatnog mirisa užeglog ulja, tačno bih ga mazala kao ulje za tijelo: )
A to...:lol: ...meni tako maslinovo ne prija za kosu. Isto deluje-cips efekat-krc krc puca dlaka.
A kokos mozes da mackas ili da papas, dobro je za zeljezo, ubrzava metabolizam (kazu) i nije gadno. Naprotiv, letos u sladoledu ga probala, jedva se odvikla.... :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back