- - - - - - - - - -ja sam juce kupio kore za lazanje, samo da napravim sos i bisamelu i popakujem...eto preporuke za rickic mog druga
isprzis dva jaja...malo suve slaninice![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -ja sam juce kupio kore za lazanje, samo da napravim sos i bisamelu i popakujem...eto preporuke za rickic mog druga
isprzis dva jaja...malo suve slaninice![]()
.gif)
Podrav,moje ime ! Samo da znas da sam za 2014. dao sebi zadatak da te bolje upoznam!

spremam se za tretman ulepsavanja pred ogledalom

Zar nisi nedavno šišala skoro do ramena?
Dokle ti je sad?
Stavljaš li kokosovo ulje na nju? Ja 3puta stavila i svaki put morala da je šišam posle![]()
Pa ti dodji da samo vrhove skratimo za 4 meseca...
Samo kokosovo-samo an vrhove?
)Malo malo, diram kosu...2 god. je puštala i danas udjoh neplanirano u salon i...vec mi fali, naravno jer nisam htela ovoliko istanjeno.
Tacno mi dodje da se (opet) isključivo sama šišam.![]()

meti sličku da vimo našta sad ličiš sa tako otanjetom kosom
- - - - - - - - - -
et tema...jedem jabuku

meti sličku da vimo našta sad ličiš sa tako otanjetom kosom
- - - - - - - - - -
et tema...jedem jabuku

A to...Ma ne raste, nego ispuca... bukvalno je propržim sušenjem
Upije kosa ulje i fen je dokrajči
I trebalo mi je tri mazanja da povežem da je to u pitanju, normalno da ja ne skontah već nakon prvog.
Sad kokos samo na lice, žao mi da mi probadne. Da u pozadini, iza mirisa kokosa nema malo neprijatnog mirisa užeglog ulja, tačno bih ga mazala kao ulje za tijelo: )
...meni tako maslinovo ne prija za kosu. Isto deluje-cips efekat-krc krc puca dlaka. 
aj sad isto to al nemoj da zamrljavaš facu, pošto znam da imaš prelepe oči