šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mikrofon na kameri fona
smiley-scared010.gif

Prilozi

• smiley-scared010.gif
    smiley-scared010.gif
    3,5 KB · Pregleda: 1
africki caj...mesavina rooibos-a (crvenog grma, redbush-a, majcinog cuda, rdecega grma....), , zelenog rooibos-a, jabuke, zelenog caja, limunske trave, manga, cvetova suncokreta
krasna aroma

tom rooibos caju pridodaju dosta znacaja, inace ja ko poznavalac i cajopijca mogu da kazem da sve te mesavine sa drugim cajevima a pogotovu kad vidim vanilu muka mi je i ni arome ne volim u tim mesavinama ili prirodan ukus ili nikako

- - - - - - - - - -

:eek: jeote...kakav li to ukus ima :sad2:

ja garantujem da bi se tebi od jega smucilo

možda i nebi...neam pojma nisam probo...al kad pogledaš da je sve to tako nabacano na gomilu, na prvi pogled deluje odvratno da je

nema odvratan, naprotiv..izuzetno je ukusan..mesavina svih sastojaka daje jako dobar ukus
ja ne volim kad mi caj vuce na kiselo - zato izbegavam vocne cajeve..ne volim hisbiskus ni na slici nacrtan :sad2:
u poslednje vreme pijem caj od rastavica..
volim nekad i od hajducke trave..onako bas mi mirise na planinu :aha:
a volim i onaj divan turski crni koji oni piju umesto kafe..i onaj od jasmina..e on mi je vrh! kad ga skuvam, kao da sam usla u botanicku bastu :aha:

meni mikstura svega i svačega ne može da bude korisna stvar...misim možda grešim, ali ja sam ipak za varijantu kada piješ čaj pij od jedne vrste trave, a ne od milion vrsta trava...
em je kad piješ jednu vrstu koncentrovanije i samim tim jače / korisnije, em znaš da ta trava ima takav i takav ukus...

meni mikstura svega i svačega ne može da bude korisna stvar...misim možda grešim, ali ja sam ipak za varijantu kada piješ čaj pij od jedne vrste trave, a ne od milion vrsta trava...
em je kad piješ jednu vrstu koncentrovanije i samim tim jače / korisnije, em znaš da ta trava ima takav i takav ukus...

slazem se, ali ovaj africki mix ima savrsen ukus bas zato sto su dobro ukombinovane kolicine i vrste onoga sto su kombinovali

- - - - - - - - - -

de ces bre! stani :zag:

- - - - - - - - - -

gledam film i internet mi koci,,,:(

da ne pitam koji film i gde ti koci :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back