86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ispekla hleb Pogledajte prilog 312169 Pogledajte prilog 312170, smuckala kafu i cekam da se klinac probudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste "Aci Ask" Neobičan film. Sulju neću da komentarišem...meni je taj glumac odvratan...Uvrnut?...To ce biti 'Aci Ask' (Gorka ljubav)......Da, imaju tendenciju ka evropskom filmu nezavisne produkcije - ne uspeva im uvek, ali se trude...
- - - - - - - - - -
...Ja sam prilicno bez kompasa, ali Sulja mi nekako deluje logicno u svim pravcima...![]()
Prventstveno sam hteo da odgledam filmove sa Beren Saat...oduševila me u "Fatmagulun sucu ne"Ispekla hleb Pogledajte prilog 312169 Pogledajte prilog 312170, smuckala kafu i cekam da se klinac probudi.

Vrtim jedno isto sentimentalno s.ranje satima.

Isto
A prethodnih dana sam citala istu poeziju, doping svaki dan.
Poezija ili proza?Pijem kafu, zevam, spava mi se... Zaspala u 1, ustala u 5. Odgledala neki bezveze film. Prošetala Lea. Smrzla se.
Meni ovih dana Bukovski pravio društvo.![]()

Kao da mi nije dosta pokvrenjaka i ludila 
Poezija ili proza?
Kao da mi nije dosta pokvrenjaka i ludila
![]()
Poezija, poezija 
kad volim te otpadnike matorih, ludih, pJanih duša 
AhahhahahhahPoezija, poezija
A šta ću, jadnakad volim te otpadnike matorih, ludih, pJanih duša
![]()

Prelecem teme po forumu, onako kao dete medj` slatkisima u izlogu...sve mi se cini primamljivo, a opet, bolje da ostane samo na gledanju...da mi ne dodje muka.