Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
bolestan si?![]()
ovde se caj pije samo kad si bolestan![]()
Ne znam tacno
Pregovaram trenutno sa glavom, pa il ce biti caj il coldrex, influrex, tirinosaurus rexDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolestan si?![]()
ovde se caj pije samo kad si bolestan![]()
Pregovaram trenutno sa glavom, pa il ce biti caj il coldrex, influrex, tirinosaurus rex

Kao po dobrom starom običaju.ja bih rekla da ne ucis, nego se fotosesnises![]()

hehe, a sad cu jednu kaficu, moram da napravim pauzu.![]()

...Surfujem u pokusaju da pomognem prijateljici da pronadje povoljne, a pouzdane i odgovarajuce modele mobilnih telefona za sebe i mamu...Lose mi ide...![]()

Јави и мени шта си изгуглала...добила сам наређење да набацим андроид.
Украден ми један пролетос и од тад, никако да се наканим да купим нови.![]()
...Trazim povoljne modele za prijateljicu koja nije gadgets freak i zeli pouzdan i jednostavan aparat sa solidnom kamerom, a za mamu, gospodju u godinama, super jednostavan model sa elementarnim funkcijama...Nisam znala da ima toliko modela, ja ih biram tako sto mi savetnici kod mobilnog operatera predloze model (oni izlazu performanse, ja klimam glavom i razmisljam o sasvim drugim stvarima
) i na kraju odaberem model koji mi se vizuelno dopada...Ipak sam ja plavusa koja je dobila plocicu na lobanji jer je izmedju volana i karmina odabrala da pusti ovo prvo...

Ништа, онда ћу сама.
Онај самсунг делује супер- подржава скајп, вибер, форум...и тако...![]()

gledam turske filmove![]()
Пааа, нема, ал' можеш да набациш зелену маску....Je l' ima zeleni?...![]()

Gledao jedan i sa njim. Iznenađujuće uvrnut za turski film. Ustvari, većina filmova koje sam odgledao su me prijatno iznenadila,,,baš imaju evropski šmek...Je l' ima zeleni?...
- - - - - - - - - -
...Je l' sa Suljom?...![]()

Gledao jedan i sa njim. Iznenađujuće uvrnut za turski film. Ustvari, većina filmova koje sam odgledao su me prijatno iznenadila,,,baš imaju evropski šmek

Па...ако су снимани западно од Дарданелија, онда је логично.![]()