šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Surfujem u pokusaju da pomognem prijateljici da pronadje povoljne, a pouzdane i odgovarajuce modele mobilnih telefona za sebe i mamu...Lose mi ide...:(

Јави и мени шта си изгуглала...добила сам наређење да набацим андроид. :lol:
Украден ми један пролетос и од тад, никако да се наканим да купим нови. :aha:

Јави и мени шта си изгуглала...добила сам наређење да набацим андроид. :lol:
Украден ми један пролетос и од тад, никако да се наканим да купим нови. :aha:

...Sto duze googlam, kosa mi je sve svetlija...:lol:...Trazim povoljne modele za prijateljicu koja nije gadgets freak i zeli pouzdan i jednostavan aparat sa solidnom kamerom, a za mamu, gospodju u godinama, super jednostavan model sa elementarnim funkcijama...Nisam znala da ima toliko modela, ja ih biram tako sto mi savetnici kod mobilnog operatera predloze model (oni izlazu performanse, ja klimam glavom i razmisljam o sasvim drugim stvarima :lol:) i na kraju odaberem model koji mi se vizuelno dopada...Ipak sam ja plavusa koja je dobila plocicu na lobanji jer je izmedju volana i karmina odabrala da pusti ovo prvo...:lol:

...P.S...Long story - short: ...U se i u svoje kljuse...:lol:

Gledao jedan i sa njim. Iznenađujuće uvrnut za turski film. Ustvari, većina filmova koje sam odgledao su me prijatno iznenadila,,,baš imaju evropski šmek

...Uvrnut?...To ce biti 'Aci Ask' (Gorka ljubav)...:D...Da, imaju tendenciju ka evropskom filmu nezavisne produkcije - ne uspeva im uvek, ali se trude...:)

- - - - - - - - - -

Па...ако су снимани западно од Дарданелија, онда је логично.:lol:

...Ja sam prilicno bez kompasa, ali Sulja mi nekako deluje logicno u svim pravcima...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back