ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Jedem mafin. Pijem ness kafu. I želim da mogu da se vratim na nekoliko meseci unazad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

šta je to mafin ?
misim ako nije problem
a jel se to kupuje il se pravi ?
Moj klinac navalio samo na mafine i pitu sa jabukama. Sl. put cu napraviti mafine sa jabukamaI jedno i drugo.
Poslaću ti recepte, ako želiš da ih npraviš. Imaš slatku i slanu varijantu.
A ima i da se kupe u boljim pekarama. I u Idei i Maxiju.

nema potrebe...ne pravim a i nema ko da napravi
hvala na ponuđivanju
Moj klinac navalio samo na mafine i pitu sa jabukama. Sl. put cu napraviti mafine sa jabukama
Pijem nes.

ako volis svoje dete.. nadji nacin da mu polako menjas nacin ishrane..Moj klinac navalio samo na mafine i pitu sa jabukama. Sl. put cu napraviti mafine sa jabukama
Pijem nes.
pijem nes kafu i ušivam perlice
jedva čekala da počnem to, a sad mi dosadno
- - - - - - - - - -
i žudim sad za tim piletovim mafinom![]()
ako volis svoje dete.. nadji nacin da mu polako menjas nacin ishrane..
ako volis svoje dete.. nadji nacin da mu polako menjas nacin ishrane..
Hoce li zvecati?![]()

izvini ali gresis u startu za.. decu nissu slatkishi i tolika kolicina ugljenih hidrata...holesterol nije mast nego kiselina ..nastaje iskljucivo zbog pretranog unosenja hidrtata .svako trece dete na zapadu do 15 godina vec ima probleme sa dijabetisom,drzvae vec imaju problema oko lecenja velikog broja mladih , u skolama poceli da uvode predmete o zdravoj hrani i nacinu pripremanja jer je djavo odno shalu ..pametna si zena razmisli..a i draga si miVolim. Zato sam pre za domace kolace, nego kupovne slatkise. Naravno, ni to cesto.
Pa može žena da ti napravi. Nije neka ne znam kakva umetnost.

izvini ali gresis u startu za.. decu nissu slatkishi i tolika kolicina ugljenih hidrata...holesterol nije mast nego kiselina ..nastaje iskljucivo zbog pretranog unosenja hidrtata .svako trece dete na zapadu do 15 godina vec ima probleme sa dijabetisom,drzvae vec imaju problema oko lecenja velikog broja mladih , u skolama poceli da uvode predmete o zdravoj hrani i nacinu pripremanja jer je djavo odno shalu ..pametna si zena razmisli..a i draga si mi
Ako je neko procitao gomilu knjiga o zdravoj ishrani, ja sam u trudnoci. Polako mu uvodim i dane na "zelenom soku". Krenula sam sa vecerom, a posle cu 2-3 celodnevna rezima nedeljno.
ove ne grudnjaku mogu da zveče samo ako se pokidaju
tako ih krvnički ušivam, ne daj bože da omašim neki bod..ne znam kako bih oparala
ako stignem do pojasa, javiću da l zvecka![]()

jel ti to ušivaš praporce na brusfalteru, il sam loše skonto nešto ?![]()

nista .. draga si mi ,nije to savet.. samo razmnena misljenjaZnam da nije zdravoAko je neko procitao gomilu knjiga o zdravoj ishrani, ja sam u trudnoci. Polako mu uvodim i dane na "zelenom soku". Krenula sam sa vecerom, a posle cu 2-3 celodnevna rezima nedeljno.
Nasa ishrana je inace bazirana na svezem vocu, povrcu i mlecnim proizvodima (njih ne mogu da se odreknem.)
Hvala na savetu![]()
pa nisam konj da nosim praporce![]()
ove ne grudnjaku mogu da zveče samo ako se pokidaju
tako ih krvnički ušivam, ne daj bože da omašim neki bod..ne znam kako bih oparala
ako stignem do pojasa, javiću da l zvecka![]()

Trenutno razmišljam što koleginica jede bananu u 2h...
Aj pas i nekako,neki manji,recimo dzek rasel,ali mačketine![]()