šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema potrebe...ne pravim a i nema ko da napravi
hvala na ponuđivanju

Pa može žena da ti napravi. Nije neka ne znam kakva umetnost.

- - - - - - - - - -

Moj klinac navalio samo na mafine i pitu sa jabukama. Sl. put cu napraviti mafine sa jabukama :)

Pijem nes.

Kada je počela pomama za mafinima pre nekoliko godina, dobijem na poklon super mali kuvar sa nekih tridesetak recopisa slanih i slatkih mafina. I sve sam ih isprobala. U suštini ti je osnova slična (osim što u neke ide jogurt umesto mleka).

Volim. Zato sam pre za domace kolace, nego kupovne slatkise. Naravno, ni to cesto.
izvini ali gresis u startu za.. decu nissu slatkishi i tolika kolicina ugljenih hidrata...holesterol nije mast nego kiselina ..nastaje iskljucivo zbog pretranog unosenja hidrtata .svako trece dete na zapadu do 15 godina vec ima probleme sa dijabetisom,drzvae vec imaju problema oko lecenja velikog broja mladih , u skolama poceli da uvode predmete o zdravoj hrani i nacinu pripremanja jer je djavo odno shalu ..pametna si zena razmisli..a i draga si mi

izvini ali gresis u startu za.. decu nissu slatkishi i tolika kolicina ugljenih hidrata...holesterol nije mast nego kiselina ..nastaje iskljucivo zbog pretranog unosenja hidrtata .svako trece dete na zapadu do 15 godina vec ima probleme sa dijabetisom,drzvae vec imaju problema oko lecenja velikog broja mladih , u skolama poceli da uvode predmete o zdravoj hrani i nacinu pripremanja jer je djavo odno shalu ..pametna si zena razmisli..a i draga si mi

Znam da nije zdravo :) Ako je neko procitao gomilu knjiga o zdravoj ishrani, ja sam u trudnoci. Polako mu uvodim i dane na "zelenom soku". Krenula sam sa vecerom, a posle cu 2-3 celodnevna rezima nedeljno.
Nasa ishrana je inace bazirana na svezem vocu, povrcu i mlecnim proizvodima (njih ne mogu da se odreknem.)

Hvala na savetu :)

Znam da nije zdravo :) Ako je neko procitao gomilu knjiga o zdravoj ishrani, ja sam u trudnoci. Polako mu uvodim i dane na "zelenom soku". Krenula sam sa vecerom, a posle cu 2-3 celodnevna rezima nedeljno.
Nasa ishrana je inace bazirana na svezem vocu, povrcu i mlecnim proizvodima (njih ne mogu da se odreknem.)

Hvala na savetu :)
nista .. draga si mi ,nije to savet.. samo razmnena misljenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back