smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
jurim macku da je izbacim napolje.neuspesno...imam utisak da ume, da bi se i cerekala bezeci pod krevete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jurim macku da je izbacim napolje.neuspesno...imam utisak da ume, da bi se i cerekala bezeci pod krevete

Pravim caj za klinca i kafu za sebe. Jos uvek kaslje kao magare![]()
caj od zalfije i tamijan, izgoren secer, biljka i sirup (Plantago lanceolata) neznam kako se na nasem zove.

Trenutno sam zaljubljena.![]()

Pravim caj za klinca i kafu za sebe. Jos uvek kaslje kao magare![]()
kupi Koldreks i procice.jurim macku da je izbacim napolje.neuspesno...imam utisak da ume, da bi se i cerekala bezeci pod krevete
.Sjajno je imati inteligentnu macku
.
.nemam ja zvanicno mackuNe zezajte se sa timkupi Koldreks i procice.
Imas Garfilda.Sjajno je imati inteligentnu macku
.
nemam ja zvanicno macku
to je ulicna,samo ona to jos ne zna.ona misli da je nasa

Možda ti ne znaš,i misliš da nije vaša.![]()

Све заједно?
По колико чега, колико пута дневно?
Ништа ниси рекао, а треба нам свима сада
И ја имам једно магаренце у кући.
nemam ja zvanicno macku
to je ulicna,samo ona to jos ne zna.ona misli da je nasa
tako smo i mi pustili jednu koja nije nasa samo da popje malo mleka i evo je sada posle 13 godina sa potomkom
![]()

ajde ljubim te uzmi i moju stevicu,potpuno je ista kao ovi tvoji,neces ni primetiti da ima jedno vise![]()

pa kad sam stavljena pred svrsen cin,ili macka,ili razvod![]()

Opet pecem pitu sa jabukama
Moje dete nije normalno... -Sta ti se jede? -Pita sa jabukama![]()
i reko da svratim da vam mahnem nije me bilo 

Ja se ubijam od mini-visnji tako da ako voli tu pitu neka jede,mozda mu trazi organizam to.
Evo drzim levom rukom Pogledajte prilog 311037 i pijem je toplu slusajuci izmedju gutljaja kako mehurici sode izlecu iz limenke dok desnom rukom kucam ovaj post.