gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
tražio sam misim teo sam napišem nešto, pa sam vido da nema takve teme, pa ko reko aj...
ako ima može lock...
Čitam Cicine eseje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tražio sam misim teo sam napišem nešto, pa sam vido da nema takve teme, pa ko reko aj...
ako ima može lock...

Ja sam isto tako prijatelju navijala...a do porodjaja nismo znali, pa kad mi rekose: opa, jedna devojka danas, gle ista majka!meni tad bilo isto svejedno, misim uopšte čoek u tim godinama i ne bude svestan šta ga sve čeka i uopšte šta sve to predstavlja, al sad, misim eo već više god unazad sam mišljenja kad bi mogo da biram, obavezno žensko....obavezno žensko...

Trenutno gledam profil Cak Norisa i pitam se zasto me vec jednom ne prihvati za prijatelja![]()
)))))))))
)))))))))izjedam drugu sendvaju, a razbudim se dok dodjem do posla, posto idem bajkom, a vozim ko 3 manijaka zajedno)))))))))
malo ej cudno vidjeti ja onako kosuljica, hlache, a skachem preko trotoara)))))))))
Zneci em skrndelj em manijak...

Ma za.ole te...takav si cutevolio bi i ja da budem sjebani poslushni muzzic, al nisam izgleda jos za to

Mislis sta laprdamo...citam sta pisete po forumu...![]()

Sedi ovde ko zena bree..
uradices posle sve...
ja slusam enigmu dok kuckam i citam...

Sad bi ti moj muz rekao: ma batali to dodji ovamo da se zaglimo i gledamo film, su tra ces da sredis...vratila se iz parka,pristavila rucak,gledam haos oko sebe,kao da je bomba pala...
ne znam dal da krenem da prvo kacim ves,sredjujem kuhinju,il da rasklanjam stvari....
il da posedim jos malo ovde,ko co'ek![]()
Sad bi ti moj muz rekao: ma batali to dodji ovamo da se zaglimo i gledamo film, su tra ces da sredis...![]()