šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uspavala sam se,sad brzinski doruckujem uz krstaricu,da nije ko sta vazno napisao :lol: i trcim do dm da nesto kupim i do merkatora da mami uzmem knjigu prici nikad kraja.moji idu u banju sutra i ko ce mene maziti i paziti i zvati me djordje.ovi kucni muski ce me pojesti:sad2:

doručkujem, gledam kroz prozor i vidim po dvorištu trčka neko malo kuče tipa čivave ili slično
ne znam da l je komšijsko ili su neki gosti, ali kuče ima obučeno kao neku bundicu sa leopard dezenom:zcepanje:
aa gospodŽa je u bundi, ne umem da procenim koja je životinja u pitanju

ne radim ništa...sedim i kucam ovde...al zato razmišljam...puno razmišljam...recimo razmišljam što dozvoljavam da mi se kafa oladi, da mi bojler čeka zagrejan a mene mrzi da se dignem odavde, razmišljam da se vratim na ljis jer ovo ovde je sramota šta se radi, razmišljam da idem da šetam malo, razmišljam da isečem nokte jer su baš porasli, moram da se brijam a mrzi me....
pun je ovaj život bitnih dilema

ne radim ništa...sedim i kucam ovde...al zato razmišljam...puno razmišljam...recimo razmišljam što dozvoljavam da mi se kafa oladi, da mi bojler čeka zagrejan a mene mrzi da se dignem odavde, razmišljam da se vratim na ljis jer ovo ovde je sramota šta se radi, razmišljam da idem da šetam malo, razmišljam da isečem nokte jer su baš porasli, moram da se brijam a mrzi me....
pun je ovaj život bitnih dilema

ovo je kljucno :)))))))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back