Šta trenutno radiš XX

1764844209531.jpeg

Danas je prelila poslednja kap. Odlučila sam da polako prodajem stanove koje izdajem i kupujem garaže.
Luda baba ispod jednog od stanova me je noćas zvala da joj lije vodopad sa plafona.
U stvari je samo vlažna fleka koju smo išli da vidimo u 1 h noću, i koja je tu verovatno par dana, a ona je verovatno do sad nije videla, jer nije podizala glavu.
Pre par dana su podstanari u mom stanu napunili zidanu tuš kabinu i tu se kupali tako da je voda išla po celom kupatilu (što su priznali kada je majstor hteo da razbija pločice u podu i da nađe cev koja curi).
I nije to jedina situacija, bar jednom nedeljno neki biser.
A o ribanju i krečenju nakon izlaska stanara da ne pričam.
Nemam ja više ni snage ni godina za te žurke.

Danas je prelila poslednja kap. Odlučila sam da polako prodajem stanove koje izdajem i kupujem garaže.
Luda baba ispod jednog od stanova me je noćas zvala da joj lije vodopad sa plafona.
U stvari je samo vlažna fleka koju smo išli da vidimo u 1 h noću, i koja je tu verovatno par dana, a ona je verovatno do sad nije videla, jer nije podizala glavu.
Pre par dana su podstanari u mom stanu napunili zidanu tuš kabinu i tu se kupali tako da je voda išla po celom kupatilu (što su priznali kada je majstor hteo da razbija pločice u podu i da nađe cev koja curi).
I nije to jedina situacija, bar jednom nedeljno neki biser.
A o ribanju i krečenju nakon izlaska stanara da ne pričam.
Nemam ja više ni snage ni godina za te žurke.
Ja sam se patila 15 god sa raznim budalama, pakao sam prolazila sa nekima. Skuplje mi bilo da sredim posle nekih nego celokupna kirija.
Nekako mi je najbolja varijanta izdavati prazan bracnom paru ili za kancelariju nekoj legalnoj firmi

Back