Šta trenutno radiš XX

Meni je to ok, bolje da tebe zovu nego da ih smaraš.
A kad nešto ne znaš , verovatno imaš mogućnost da proslediš nadređenom poziv.
Nemam pojma, kad je ono da smaras ljude to je samo prva smena i neradni vikendi, sto je super. A ovo moje je 24h pokriveno smenama, s tim sto je sreca sto nocnu smenu imaju pa im trebaju dnevne, ali setas u rasponu 7-23h, nisu ti vikendi slobodni nego po rasporedu, boga pitaj sta je za praznike tek....

Ko ima iskustva sa kreditima? Raifazen nece da mi uplacuje platu na intesu nego moram kod njih. A meni kredit u intesi. Je l ja moram da prebacim i kredit u raifazen ili mogu da ostavim u intesi pa samo prebacim iznos kad je vreme za ratu?
Ne bih da pebacujem za sad nista u raifazen jer nemam pojma da li cu biti tamo duze.... Je l moram ili me moram?

Poslednja izmena:
A hit mi je kad su ma razgovoru predstavili jednu od pogodnosti da posle sest meseci rada kod njih imam prava na kredite. Misle valjda cu se odusevim. Reko nemojte molim vas ja vec sve imam, i kredite, i minuse :lol: ako mozete neki kredit za stan al da ga platim 30 000e to bi moglo :lol: one se smeju....

Ko ima iskustva sa kreditima? Raifazen nece da mi uplacuje platu na intesu nego moram kod njih. A meni kredit u intesi. Je l ja moram da prebacim i kredit u raifazen ili mogu da ostavim u intesi pa samo prebacim iznos kad je vreme za ratu?
Ne bih da pebacujem za sad nista u raifazen jer nemam pojma da li cu biti tamo duze.... Je l moram ili me moram?
Pitaj Intesu, to ti je najbolje.
Glupo im je to s platama. Uzela si kredit pre zaposlenja, zašto te ucenjuju gde će tvoje pare da idu.

Zato što svaka kuća/kompanija drži do sebe i logično je da kad radiš u jednoj banci, primaš platu preko njih.
A za kredit ne znam ništa, nikad nisam imao nikakav kredit.
Nije logično. Gde god da se zaposliš pitaju gde će ti uplaćivati zaradu. Može se imati otvorenih računa koliko hoćeš, plata ide na jedan i ja se pitam koji će biti.

sad ne moraš da prebaciš kredit u R., ali moraš redovno da servisiraš, da ne kasniš ni dana.
jedino ne znam šta sa dozvoljenim minusom, kreditnom karticom ako imaš.
do sada je išlo sve automatski, plata je išla preko njih.

jedino da izmiriš dugovanje ako imaš dozvoljeni minus, i dugovanje prema kreditnj kartici, da ne dospeš na crnu listu Kreditnog biroa :aha:
ima još i naknada za održavanje postojećeg računa u Intesi, ako ne zatvaraš račun.

metlo, tebe baš krenulo :fdlan:

1000011119.jpg

Malo se hvalim.

Back