Šta trenutno radiš XX

Uf to je vec podosta
Ima za 50-70 000 inverter kvalitetnih, ne mora bas ti od 100 soma. Al dobro stvar izbora....i mogucnosti
Stan mu je uz tavan. Leti je pakao, zimi takođe. Jedne zime pojake se detetova soba zaledila sasvim, inje po zidovima. Uzeo je neku koja može tu solotiju da zagreje. Ta je cifra izašla sa ugradnjom, odrali ga za nameštanje. Smrznem se samo kad se setim kako je bilo. '93 nije bilo ni drva, ni uglja, ni nafte.

Stan mu je uz tavan. Leti je pakao, zimi takođe. Jedne zime pojake se detetova soba zaledila sasvim, inje po zidovima. Uzeo je neku koja može tu solotiju da zagreje. Ta je cifra izašla sa ugradnjom, odrali ga za nameštanje. Smrznem se samo kad se setim kako je bilo. '93 nije bilo ni drva, ni uglja, ni nafte.
Da kad je specificna situacija onda mora neka dobra bas klima. Za ugradnju deru, pocetna cena ti je 18 000 pa svaki dodatni metar jos par hiljada....
Nama samo za spavacu sobu trebala pa sam uzela neku povoljnu marku

Odo u Crkvu da osveštamo koljivo , vino i sečemo kolač.
Trebalo bi sutra, ali imam neodložne obaveze sa štićenicom.
Kod nas je večernja služba stvarno večernja, samo uz sveće. Ne znam kako će sečenje kolača i sve ostalo izgledati. Biće to jedan novi doživljaj.

1763934997454.png

А зашто га одмах ниси питала зашто те је пријавио на краће радно време?
Jesam, objasnio je to kao lakse je tako dok se uhodamo da dolazim na 6 sati. (Ti mislis da ce on reci istinu - manje cu da platim ako ocu te sutnem.) Ja sam onda rekla ok mogu da pristanem na probno mesec dana tako ali ako nastavimo posle ove probe ugovor mora biti na 40, reko je naravno.

Jesam, objasnio je to kao lakse je tako dok se uhodamo da dolazim na 6 sati. (Ti mislis da ce on reci istinu - manje cu da platim ako ocu te sutnem.) Ja sam onda rekla ok mogu da pristanem na probno mesec dana tako ali ako nastavimo posle ove probe ugovor mora biti na 40, reko je naravno.
Мени звучи то ок.
Први месец и пробни рад.
Шта знам, имам утисак да те и даље вози онај исти страх од останка без посла па се припремаш унапред психички за потенцијални сценарио.
Мислим да треба мало да се опустиш. :)

Мени звучи то ок.
Први месец и пробни рад.
Шта знам, имам утисак да те и даље вози онај исти страх од останка без посла па се припремаш унапред психички за потенцијални сценарио.
Мислим да треба мало да се опустиш. :)
I to je sasvim moguce, sve opcije uzimam u obzir... Videcemo sta ce biti

Back