- Poruka
- 203.304
Ma sve je to OK, ali ako rade zajedno, eto pakla za sve ostale u najavi.Па и Змај је имао жену.
Можда је жена стручна, има знање, боља од власника?
Није реткост.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sve je to OK, ali ako rade zajedno, eto pakla za sve ostale u najavi.Па и Змај је имао жену.
Није реткост.![]()

Saznala prvog dana, u sredu kad sam krenulajes ti znala da mu žena tamo radi?

Jao sofka da je vidis kako radi ps krstila bi se levom rukom, prinaucena da bi mu pomagala a misli da zna sve. Jos kad slozi gadnu facu na klijente koji je po njenoj proceni smaraju da ti se prevrne zeludac...Па и Змај је имао жену.
Није реткост.![]()
Majke mi, uteftericu to kao obavezno pitanje za male privatnikemislim da na svakom intervjuu treba da se pita je li care dal ti žena slučajno radi u firmi
Primirila sam se do daljeg, poslusala sam saveteJa bih ti savetovala isto kao i M. Tako savetujem i moju decu: ne dajibotkaz, dok ne nađeš nešto drugo. Ne mora biti ni bolje, ali da ipak imaš nešto.
uzela da radim ovo sto je poslao i tako sad se pravim fina.... Kad nadjem nesto onda cu da kazem cao... Do tad sljakam da barem neke pare uzmemne znam da objasnim al osećaj mi je takavШто?
Ево ја не знам што би то требало избегавати?

stay tuned... 
Čuti , ustajem u 6 a pijem kafu , spavala sam večerasDrago mi je da sam vas zabavilastay tuned...
![]()
daj neki hot foto jebogatiDrago mi je da sam vas zabavilastay tuned...
![]()
naiebaćeš ko žuti mrauČuti , ustajem u 6 a pijem kafu , spavala sam večeras
Čuti , ustajem u 6 a pijem kafu , spavala sam večeras
Imam gomilu sa i bez public domaina za stampu u exel tabeli pripremljene, ocesdaj neki hot foto jebogati

možeImam gomilu sa i bez public domaina za stampu u exel tabeli pripremljene, oces![]()
ja sam radila u cpmpaniwall 5 danaPopila sam za smirenje lek jer mi nije dobro od nocas
Poludecu majke mi
U subotu me zove i nafiluje pricu kako njegovoj zeni smeta jer kasljem, boji se da cu ih upokojim, i kako posto nema mesta da radim tamo za kompom jer nema dovoljno kompova da ja ostanem ovu nedelju kuci a on ce mi poslati materijal za rad u nedelju.
Jos nije poslao nista
Sad ja cekam 12, posto je moje zvanicno radno vreme od 12, dajem mu sansu da do tad posalje materijal. Ako ne posalje zovem da mu se milosne majke na kulturan nacin i da zavrsavamo ovu zajebanciju. Ako posalje do 12 ok odradicu im sta treba da uzmem neke pare barem dok ne nadjem nesto. Svakako idem odatle samo je pitanje je l danas ili za nedelju dve....
U subotu i nedelju sam ponovo slala cv na sve strane.
Zvala sam sad raifaizen banku da vidim je l ima sanse da odem kod njih jer sam njih odjebala zbog ove budale, stavila me na spisak da me pozovu kad hr da zeleno svetlo, trebalo bi kaze u toku novembra da me pozovu. Companiwal sam odjebala prosle nedelje zbog ove budale, sad ne znam da l i njih da zovem da molim ako moze nesto.
Znas kad vise ne znam sta cu. Odjebah dve dobre firme zbog budale (uslovno receno dobre, aj da kazes jake, pitanje je da l su dobri za zaposlene) i sad me to nervira...
Znam da je magla, reko mi zmaj posto ga zivkaju stalno, to je glupost koju prodajes. Al mene zabole sto je to magla, mene zanima da li su radni uslovi ok...ja sam radila u cpmpaniwall 5 dana
tamo prodaješ sertifikate firmama koje redovno plaćaju porez
taj sertifikat oni mogu fa okače na zid da klijenti vide kako je to ažurna firma
uslovi jesu ok. šef stalno motiviše tipa ajmo možete vi to
toplo je i ima čak i wc (to mi je značilo jer sam izašla iz trafike gde sam se zimi mrza, leti prokuvavala, a w je bio luksuz
al brate, prodaješ maglu po mom mišljenju
msm ako ti se ukaže prilika, probaj može da se lepo zaradi

M me saveruje da ga ne odjebavam dok ne nadjem nesto, ako ne posalje sad materijal da pustim da posalje kad oce jer svakako mi ide radno vreme i ugovor aktivan pa u fazonu ko ga jjebe mora da plati na kraju. Ako ga sad odjebem prekidam ugovor necu dobiti ni dinara onda a nisam jos nasla nista.
Ja vise ne znam sta da radim, imam neodoljivu zelju da sve oteram u ****** a moram da se pravim fina...
Oterati u majcinu ili cutati dok ne nadjem nesto...odluke odluke....

Мени је тај твој посао фасцинантан, прелеп чак.Dobro ti je m rekao... I ja ga ne bih odhebala na prvu, sačekaj malo da se uhodate. Ako i tada ne ide, beži.
Imam ja ovog jednog genija što mu treniram konje za prodaju već godinama. I uvek ista priča, on proba, sjebe konja, onda Regina ajde pomaži hteo konj da me ubije
Ja dođem, namestim konja, on proda, svi srećni i zadovoljni.
Zašto jo uvek sarađujem sa njim iako je indijanac? Zato što se vreme između njegvog eksperimentisanja i zvanja mene značajno smanjilo. Sad proba, vidi ne ide i odmah me zove. Za ove neke konje nije ni probao da radi sa njima, pastuvi su i mnogo su veliki![]()

Мени је тај твој посао фасцинантан, прелеп чак.
Како си уопште почела да радиш с коњима? С колико година? Где?
Коњи нису честе животиње, како си се заинтересовала за њих?
Radim i svoj "fakultetski" posao još uvek, ali konji su mi pod br. 1. Nema papirologije
Браво!Ja jašem već 30 i kusur godina, a profesionalno se ovim bavim nekih 15. Kada sam dala otkaz u školi, hobi sam preobratila u posao, a posao u hobiRadim i svoj "fakultetski" posao još uvek, ali konji su mi pod br. 1. Nema papirologije
![]()

Meni je to fascinantno. Ne razumem se u konje, ali verujem da je potrebna ogromna snaga uma kako bi radila sa njima.Ja jašem već 30 i kusur godina, a profesionalno se ovim bavim nekih 15. Kada sam dala otkaz u školi, hobi sam preobratila u posao, a posao u hobiRadim i svoj "fakultetski" posao još uvek, ali konji su mi pod br. 1. Nema papirologije
![]()
a za to sam se skolovala