Софија
Legenda
- Poruka
- 54.784
Да, јесте проблем кад људи држе одређену линију, да се тако изразим, и не прихватају ништа што се не уклапа у наратив који је њиховом вредносном систему прихватљив.Pricacu ti uz kaficu
Nasi lekari, a kapiram i vecina vani, se usede u svojim kanc i izgube vise volju za ucenjem... To je deo svakog posla.... I retki su oni koji nastave da citaju ili ucestvuju u istrazivanjima....
A meni je zanimljivo i tragikomicno da sam 4 specijaliste informisala o celoj situaciji i svo cetvoro nije htelo ni da pogleda papir. Meni je to fascinantno. Znaci ispred tebe sedi covek koji je resio problem primenivsi dokazano istrazivanje i tebe ne zaintrigira. Pa kako! Pri tome ne radi se o travkama ili homeopatiji boze me prosti i tim glupostima, nego konkretan lek za konkretnu bolest mi je osim te bolesti resio jos jednu a da zvanicno nije namenjen tome. Neki naucnici su imali pacijente kao ja i sabrali dva i dva, pokrenuli istrazivanje i dokazali da taj lek osim onoga za sta je leci jos i nesto....
Pa hbt idi u ekonomiste ili budi notar, nemoj aktivno da se bavis medicinom ako tako nesto ne moze da te zaintrigira! (ne ti ko ti nego u prenesenom znacenju)
И нажалост, од таквих неком зависи живот.
Ајд' баш ме занима о чему се ради.