- Poruka
- 203.433
Evo ja sam ustao. Sad će šetnja, pa na pijacu, pa DZ i tako... a možda negde između dođe i Dex sa paketom. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dal' si realna! Zašto bi ljudi bili budni u pet ujutru?Jel i ovde svi spavaju ?
Lepo od 5 jutros pokušavam da se dopisujem sa nekim ljudima a svi ukomirani.
Od kako je vreme pomereno svako jutro se dosađujem jer su mi ukućani zabranili da pravim buku, a ja drugačije ne mogu da spremam, kuvam i budem kreativna.
Pa cenim da su klimakterični kao i ja, ipak su mojih godina i statusaDal' si realna! Zašto bi ljudi bili budni u pet ujutru?
Po bon tonu ne zove se niko pre 8 ujutruPa cenim da su klimakterični kao i ja, ipak su mojih godina i statusa
A bila sam fina, nisam ih zvala da se šlogiraju.

Bravo metlo!Primljena sam kod onog sto sam htela
Sacekace da ozdravim, pocecu u ponedeljak
HvalaBravo metlo!
Valjda će biti sve kako si zamislila.

Primljena sam kod onog sto sam htela
Dada, moram da menjam fazon, do mene je, ja trpim, to su moje traume i strahovi kojima dopustim da me sputaju da idem daljeZnaš da sam tvoj najveći fan jer si samo ti, pored mene, radila kod takvih ološa kao što su zmaj i zmajica (bez sve šale, našu šeficu koleginica prozvala zmajica jer samo uđe i izbljuje vatru).
Zato ti moram reći da više nikom ne trpis ništa, ti si dobar i odan radnik, neka znaju šta imaju ali takođe da to što imaju je retkost i da znaju da to treba da se ceni i da se plati! Ne daj nikad više na sebe i samo napred![]()
Znaci nema smisla ukrala si mi autfitA sad malo zanimljivosti od prošle nedelje, da me vidite kak sam lipa bila
Pogledajte prilog 1812198
Jedna od prednosti rada sa malim monstrumima je da budeš veštica kostimirana ili svakodnevna potpuno svejedno![]()
Dozvoli, metlu nisam imalaZnaci nema smisla ukrala si mi autfit![]()
Dada, moram da menjam fazon, do mene je, ja trpim, to su moje traume i strahovi kojima dopustim da me sputaju da idem dalje
Bas i bivsa koleginica rekla isto, moramo da naucimo da menjamo i kad ne valja da bezimo, a ne da dopustamo da neko izdrkava svoje frustracije na nas
E moja ti pa najteze je nauciti da cenis sebe po stare dane....Znam da je do tebe, ali shvati bre čoveče da se dobar, odan i valjan radnik koji pride zna svoj posao ne može naći tako lako i da itekako imaš pravo da tražiš sebi bolje![]()

Dobro ajde nek ti prodje ovaj putDozvoli, metlu nisam imala![]()

Ma imaš silne žurke, pa ko hoće te zapadne stvari nek izvoli. Relano tome nema mesta kod nas, nije to naša tradicija, ali mi je OK u nekoj školi engleskog jezika, recimo. Kao lekcija i malo zezanja za klince.Dobro ajde nek ti prodje ovaj put
Meni bas krivo sto se kod nas ne slavi![]()
Ko sumnjo???Primljena sam kod onog sto sam htela

Ma nevezano za tradiciju, svidja mi se to zezanje sa kostimiranjem, ima toliko kreativnih ideja da se odusevljavam svake godine klipovima sta sve ljudi smisle.... Bilo bi lepo da i mi imamo tako neke dane kad mozemo da se ludiramo u kostimima, nebitno kako bi se zvao taj praznik....Ma imaš silne žurke, pa ko hoće te zapadne stvari nek izvoli. Relano tome nema mesta kod nas, nije to naša tradicija, ali mi je OK u nekoj školi engleskog jezika, recimo. Kao lekcija i malo zezanja za klince.
taman sam od proleca prvi put u zivotu osetila cari neradnih subota kad eto ti sad ponovo
ne da mi seTi se ne pitaš.

Pa ima, Badnje veče, kada se korinđa po kućama.Ma nevezano za tradiciju, svidja mi se to zezanje sa kostimiranjem, ima toliko kreativnih ideja da se odusevljavam svake godine klipovima sta sve ljudi smisle.... Bilo bi lepo da i mi imamo tako neke dane kad mozemo da se ludiramo u kostimima, nebitno kako bi se zvao taj praznik....
Da radiš od kuće možda?E ali ima jedna velika mana kod ovog, radi se subotomtaman sam od proleca prvi put u zivotu osetila cari neradnih subota kad eto ti sad ponovo
ne da mi se
Svaka subota?E ali ima jedna velika mana kod ovog, radi se subotomtaman sam od proleca prvi put u zivotu osetila cari neradnih subota kad eto ti sad ponovo
ne da mi se
SvakaSvaka subota?