Šta trenutno radiš XX

Jel i ovde svi spavaju ?
Lepo od 5 jutros pokušavam da se dopisujem sa nekim ljudima a svi ukomirani.
Od kako je vreme pomereno svako jutro se dosađujem jer su mi ukućani zabranili da pravim buku, a ja drugačije ne mogu da spremam, kuvam i budem kreativna.
Dal' si realna! Zašto bi ljudi bili budni u pet ujutru?
Moj bioritam je namešten za ovo vreme, koje je postojalo dok se sat nije pomerao. Pomeranje sata unapred je za mene mučenje. Taman se budim oko 6h, ne moram odmah da ustanem, baš mi je super.

Primljena sam kod onog sto sam htela :zskace:
Sacekace da ozdravim, pocecu u ponedeljak

Znaš da sam tvoj najveći fan jer si samo ti, pored mene, radila kod takvih ološa kao što su zmaj i zmajica (bez sve šale, našu šeficu koleginica prozvala zmajica jer samo uđe i izbljuje vatru).
Zato ti moram reći da više nikom ne trpis ništa, ti si dobar i odan radnik, neka znaju šta imaju ali takođe da to što imaju je retkost i da znaju da to treba da se ceni i da se plati! Ne daj nikad više na sebe i samo napred ❤️

A sad malo zanimljivosti od prošle nedelje, da me vidite kak sam lipa bila

1000014250.jpg

Jedna od prednosti rada sa malim monstrumima je da budeš veštica kostimirana ili svakodnevna potpuno svejedno :mrgreen:

Znaš da sam tvoj najveći fan jer si samo ti, pored mene, radila kod takvih ološa kao što su zmaj i zmajica (bez sve šale, našu šeficu koleginica prozvala zmajica jer samo uđe i izbljuje vatru).
Zato ti moram reći da više nikom ne trpis ništa, ti si dobar i odan radnik, neka znaju šta imaju ali takođe da to što imaju je retkost i da znaju da to treba da se ceni i da se plati! Ne daj nikad više na sebe i samo napred ❤️
Dada, moram da menjam fazon, do mene je, ja trpim, to su moje traume i strahovi kojima dopustim da me sputaju da idem dalje
Bas i bivsa koleginica rekla isto, moramo da naucimo da menjamo i kad ne valja da bezimo, a ne da dopustamo da neko izdrkava svoje frustracije na nas

Dada, moram da menjam fazon, do mene je, ja trpim, to su moje traume i strahovi kojima dopustim da me sputaju da idem dalje
Bas i bivsa koleginica rekla isto, moramo da naucimo da menjamo i kad ne valja da bezimo, a ne da dopustamo da neko izdrkava svoje frustracije na nas

Znam da je do tebe, ali shvati bre čoveče da se dobar, odan i valjan radnik koji pride zna svoj posao ne može naći tako lako i da itekako imaš pravo da tražiš sebi bolje ❤️

Ma imaš silne žurke, pa ko hoće te zapadne stvari nek izvoli. Relano tome nema mesta kod nas, nije to naša tradicija, ali mi je OK u nekoj školi engleskog jezika, recimo. Kao lekcija i malo zezanja za klince.
Ma nevezano za tradiciju, svidja mi se to zezanje sa kostimiranjem, ima toliko kreativnih ideja da se odusevljavam svake godine klipovima sta sve ljudi smisle.... Bilo bi lepo da i mi imamo tako neke dane kad mozemo da se ludiramo u kostimima, nebitno kako bi se zvao taj praznik....

Ma nevezano za tradiciju, svidja mi se to zezanje sa kostimiranjem, ima toliko kreativnih ideja da se odusevljavam svake godine klipovima sta sve ljudi smisle.... Bilo bi lepo da i mi imamo tako neke dane kad mozemo da se ludiramo u kostimima, nebitno kako bi se zvao taj praznik....
Pa ima, Badnje veče, kada se korinđa po kućama.

Back