Šta trenutno radiš XX

@Metla na vestici traže u Milanu (kineska radnja u bivošj RK, par meteri od tvog posla) radnice. Ako je baš frka, možda sa tim da zapušiš rupu do ozbiljnijeg posla?
Znam, uvek kinezi traze, jer su uslovi rada neljutski pa niko nece.... Imam u surcinu kolko oces tih radnji sve traze.... Necu to, to sam u svojim dvadesetm radila i neka ne moram vise... To bih radila jedino da mi se ponovi scenario iz mojih dvadesetih kad leba nismo imali da jedemo, sad nije bas tolika drama, necemo umreti od gladi...

Prositila sam vrste poslova, idem na razgovore za sve i svasta, prodaja, kol crntri, logistika.... Ja bih najradije da odem kod coveka sto radi stampu na platnu da radim u fotosopu, cekam da mi javi sta je odlucio, al ako me on odjebe onda idem dalje...
Ne mogu iz surcina da sirim parohiju na van bga jer bih putovala nenormalno mnogo, a nisam vozac da idem samostalno....
Da sam na tvom mestu ja bih poslala svoj CV i nekim vecim, jakim studijima i pored toga sto nisu dali oglase da traze radnike. Nikad se ne zna, a ti nemas sta da izgubis.
Srocis fino da nakon dugogodisnjeg rada u toj branši zelis da se jos vise usavrsis i otvoris nove horizonte, a oni su sjajna, uspesna firma, bla bla, kojoj ti nudis svoje iskustvo i umece.
Mislim, sigurna sam da znas kako to ide.

Da sam na tvom mestu ja bih poslala svoj CV i nekim vecim, jakim studijima i pored toga sto nisu dali oglase da traze radnike. Nikad se ne zna, a ti nemas sta da izgubis.
Srocis fino da nakon dugogodisnjeg rada u toj branši zelis da se jos vise usavrsis i otvoris nove horizonte, a oni su sjajna, uspesna firma, bla bla, kojoj ti nudis svoje iskustvo i umece.
Mislim, sigurna sam da znas kako to ide.
To se podrazumeva, pa tako sam dobila i ovde posao, slihtarski mejl direktno. Al to cu od 1. nov, necu sad dok sam jos ovde da ne probudim sujetu narcisoidnom zmaju :tajna:
Radim ovde jos sutra a za vikend saljem velikim studijima slihtanje...

Sad bila na razgovoru za neki kol centar
Sta bre znaci prijava preko omladinske zadruge prva tri meseca???!!! Pa ja imam 38 kakva crna omladinska zadruga???
Je l zna neko u cemu je caka?
Mora pitam i mog druga ai :lol:
Pa to ti ovako ide, plaćaju preko omladinske malo, bez velikih troškova za firmu. Onda, zbog loših uslova rada, većina ode za meces, dva. I oni opet uzimaju preko omladinske i tako u krug. Ne plaćaju kao kad bi zaposlili nekoga.

6 7 GIF by Respective

Prositila sam vrste poslova, idem na razgovore za sve i svasta, prodaja, kol crntri, logistika.... Ja bih najradije da odem kod coveka sto radi stampu na platnu da radim u fotosopu, cekam da mi javi sta je odlucio, al ako me on odjebe onda idem dalje...
Ne mogu iz surcina da sirim parohiju na van bga jer bih putovala nenormalno mnogo, a nisam vozac da idem samostalno....

Evo ja nudim da te vozim, ionako drndam po Jakovu svaki dan :lol:

Back