Šta trenutno radiš XX

Evo informacija za sve vas sto ocete otpremninu, posebno za @Reefer
Resenje o tehnoloskom visku stiglo danas, pise izmedju ostalog klauzula da se odricem otpremnine. Niko pominjao to nije, pravimo se ludi, rekla sam vam zasto. I sad polemisemo na tu temu. Znam da otpremninu trazis pre nego potpises ovo resenje, ne moze posle. I sad pita koleginica zmaja a u cemu je caka ako neko nece da se odrekne otpremnine. Kaze pa moze nije frka, ja ti sutra donesem resenje o sporazumnom raskidu a ti gubis pravo na pomoc sa biroa i na otpremninu. A ako i to neces onda ide ono najgore resenje o otkazu zbog nekog srranja pa se cesi posle...
Iz ugla poslodavca on tebi cini uslugu sto ti daje tehnoloski visak :lol:

Oce neko jos da pametuje na tu temu i govori o zakonskim pravima ili vam jasno u kakvoj drzavi zivimo :ceka:
To može da prođe ako si sisica mekana, inače mu kažeš da će ga zvati tvoj advokat. Kako je neke vas lako zaplašiti.

To može da prođe ako si sisica mekana, inače mu kažeš da će ga zvati tvoj advokat. Kako je neke vas lako zaplašiti.

Je l ti kapiras da pretnje advokatima mozes meni o rep da okacis ako nemas pravnu zastitu koja je regulisana zakonom i ako nemas dokaze.
Koje ja dokaze imam kao zaposlena protiv mog sefa? Usmeni se ne racunaju. Sta imam na papiru cime bih mogla da se proglasim ostecenom stranom?
E znate druze sudija reko je mojoj koleginici da ce da promeni resenje o otkazu ako pomenemo otpremninu :lol: je l ti to materijal za tuzbu?

E da i nisam ti spmemula, mesec dana se ja druzim sa advokatima vise komada oko privatnih nekih problema pa izmedju ostalog i ovoga, apsolutno ne postoji nacin da ja poslodavcu izvucem otpremninu ako on nece da je da. Jer zakon stiti njega ne radnike.
Jer da je tako kako ti mastas svi koji rade kod privatnika bi uzimali otpremnine...
Nemas materijalne dokaze kojima bi potkrepio tuzbu da si ostecena strana. Veruj mi mesec dana ne spavam drobo zbog te spoznaje jer mi je drzava uterala ****** od 400 000 din (nevezano za zmaja) pa kad sam vec bila u vise advokatskih kancelarija saznala i oko otpremnine kako ide zajebancija...
I sad ja treba da dam 400e advokati da preda tuzbu protiv zmaja, koja ce biti odbijena u startu jer ne mogu da dokazem da sam ostecena strana, za otpremninu od 140 000 din :rotf:

Je l ti kapiras da pretnje advokatima mozes meni o rep da okacis ako nemas pravnu zastitu koja je regulisana zakonom i ako nemas dokaze.
Koje ja dokaze imam kao zaposlena protiv mog sefa? Usmeni se ne racunaju. Sta imam na papiru cime bih mogla da se proglasim ostecenom stranom?
E znate druze sudija reko je mojoj koleginici da ce da promeni resenje o otkazu ako pomenemo otpremninu :lol: je l ti to materijal za tuzbu?
Sve top može lepo da se reši, ali ti nećeš. To je tvoj izbor.

Samo za @pikax i @pura moca
1000038332.jpg

E da i nisam ti spmemula, mesec dana se ja druzim sa advokatima vise komada oko privatnih nekih problema pa izmedju ostalog i ovoga, apsolutno ne postoji nacin da ja poslodavcu izvucem otpremninu ako on nece da je da. Jer zakon stiti njega ne radnike.
Jer da je tako kako ti mastas svi koji rade kod privatnika bi uzimali otpremnine...
Nemas materijalne dokaze kojima bi potkrepio tuzbu da si ostecena strana. Veruj mi mesec dana ne spavam drobo zbog te spoznaje jer mi je drzava uterala ****** od 400 000 din (nevezano za zmaja) pa kad sam vec bila u vise advokatskih kancelarija saznala i oko otpremnine kako ide zajebancija...
I sad ja treba da dam 400e advokati da preda tuzbu protiv zmaja, koja ce biti odbijena u startu jer ne mogu da dokazem da sam ostecena strana, za otpremninu od 140 000 din :rotf:

Zao mi je zbog posla. :(

Jesi li malo prosirila parohiju i gledala sta ima u susednim manjim mestima, tipa Batajnice, Stare Pazove i sl.?
I ranije si se cimala po prevozu, a sad nije toliko losa veza sa tim delovima.
Mozda tamo pre nadjes posao nego u Bg?

Da li je osamostaljivanje isto jedna od opcija, da imas svoju firmu i da nudis fotografisanja i snimanja? Ne znam kakvu opremu imas?

U svakom slucaju ti drzim pesnice da brzo nadjes nesto dobro. ❤️

Zao mi je zbog posla. :(

Jesi li malo prosirila parohiju i gledala sta ima u susednim manjim mestima, tipa Batajnice, Stare Pazove i sl.?
I ranije si se cimala po prevozu, a sad nije toliko losa veza sa tim delovima.
Mozda tamo pre nadjes posao nego u Bg?

Da li je osamostaljivanje isto jedna od opcija, da imas svoju firmu i da nudis fotografisanja i snimanja? Ne znam kakvu opremu imas?

U svakom slucaju ti drzim pesnice da brzo nadjes nesto dobro. ❤️
Prositila sam vrste poslova, idem na razgovore za sve i svasta, prodaja, kol crntri, logistika.... Ja bih najradije da odem kod coveka sto radi stampu na platnu da radim u fotosopu, cekam da mi javi sta je odlucio, al ako me on odjebe onda idem dalje...
Ne mogu iz surcina da sirim parohiju na van bga jer bih putovala nenormalno mnogo, a nisam vozac da idem samostalno....

Back