- Poruka
- 121.764
Namesteno bre, sad ce glume zrtveOvi i pucali po Ćacilendu, neki obračun oko kinte ili droge u šatorima?
Al nema veze namesteno ili ne meni toplo oko srca kad vidim da gore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Namesteno bre, sad ce glume zrtveOvi i pucali po Ćacilendu, neki obračun oko kinte ili droge u šatorima?
Steta sto je samo jedanSamo jedan šator, a i ukebali su lika, popiju kafu u stanici i puste ga.
Jel si našla nešto drugo?Sutra potpisujemo papire o tehnoloskom visku![]()
Nisam, imam rezervu al nije sjajna, pa cekam jos malo da vidim oce li biti nesto.... Isla na milion razgovora pa sad kao svi kazu javice.... Javice djoku izgleda....Jel si našla nešto drugo?
Moj Sava je u potrazi za novim poslom. Dosta je bilo, skoro dve godine.
Psuje Dušana što ga je nagovorio da uzme kredit za auto, pa mora da se strpi dok ne nađe nešto drugo.
dogovorila otpremninu ( imaš pravo a on obavezu).Sutra potpisujemo papire o tehnoloskom visku![]()
Ma kakvi, to se ni ne pominje.... Zvace me za honorarne poslove. Ako pomenem optpremninu zatvoricu vrata dupetom za sve ostalo...dogovorila otpremninu ( imaš pravo a on obavezu).
on tebi lovu, ti njemu potpis.![]()
u dosadasnjem raduMa kakvi, to se ni ne pominje.... Zvace me za honorarne poslove. Ako pomenem optpremninu zatvoricu vrata dupetom za sve ostalo...
Ne bih otvorila svoju firmu para nema.... Niti me zanima da mu kradem klijente.... Iz druge sam price...u dosadasnjem radu
da li si i uspostavila kontakte sa klijentelom
i tu se moze , ako i otvoris svoju firmu , da i sa nizom cenom ih i pridobijes
o ok.Ne bih otvorila svoju firmu para nema.... Niti me zanima da mu kradem klijente.... Iz druge sam price...
A šta recimo, pozove te neki od njegovih klijenata, i kaže da hoće da uradiš neki posao za određenu sumu. Da li bi pristala ?Ne bih otvorila svoju firmu para nema.... Niti me zanima da mu kradem klijente.... Iz druge sam price...
Stvarno ideš bez otpremnine???????????????Ma kakvi, to se ni ne pominje.... Zvace me za honorarne poslove. Ako pomenem optpremninu zatvoricu vrata dupetom za sve ostalo...
Varaš države, ne plaćaš poreze?Ja, na primer kad nađem smeštaj na bookingu, gledam da nađem na internetu vlasnika i pitam koliko jeftinije dobijam ako ne ide preko bookinga, i uvek bude povoljnije jer onda nemaju troškova prema njima.
A cime da im odradimA šta recimo, pozove te neki od njegovih klijenata, i kaže da hoće da uradiš neki posao za određenu sumu. Da li bi pristala ?
Jer, poslovni ljudi gledaju da uštede, a ako imaju tvoj kontakt, što ne bi pitali?
Da zatvorim dupe vratima za hiljadu evrica? Si normalanStvarno ideš bez otpremnine???????????????
Ljudi, šta je vama kad ne mislite na sebe?
Da se zakrviš? Pa on je u obavezi da to plati. Neka vam plati i lepo nastavite po tom nazovi dogovoru.Da zatvorim dupe vratima za hiljadu evrica? Si normalan
Ovako glumim super odnos i svaki mesec mi kaplje od honorarnog rada za njega, plus plata kad nadjem posao...
Stvarno ste smesni, ajde prst na celo, sto puta sam rekla da smo prijavljeni na minimalac....
Ti mastas da sam ja prijavljena na punu platu pa mogu da mu uzmem par hiljada....polako druze poleteo si.... Pa nisam budala da pustim da je u pitanju par hiljada evrica. Ovako za hiljadarku da se zakrvim i pljunem na sve buduce poslove, bezi bre, to potrosimo u lidlu za mesec dana
Pa valjda ja znam s kim imam posla, nece studio da iznajmi zbog sujete jer neces da on fotka a ti bi da on mirno primi moje potrazivanje otpremnineDa se zakrviš? Pa on je u obavezi da to plati. Neka vam plati i lepo nastavite po tom nazovi dogovoru.
Ali dobro, ti "srpski dirtektori" i rade to zato što ima vas koji pristajete, jbga.
I ti i dalje oistaješ da radiš sa tim likom? Izvini, ja to ne mogu da razumem.Pa valjda ja znam s kim imam posla, nece studio da iznajmi zbog sujete jer neces da on fotka a ti bi da on mirno primi moje potrazivanje otpremnine
Ja cu stvarno poceti da naplacujem kurs o narcisoidnim manipulatorima i kako oni funkcionisu, aman vise dokle da objasnjavam s kim imam posla
Od sad 20 e po postu da vam objasnim kako sa manipulatorimaili uzivo porcija telece corbe i teletina pod sacem sa pekarakim krompirom!
Istupih vise tastaturu
Je l ti kapiras da mi ne smemo da kazemo da je koleginicin muz zvao svog druga forografa da me preporuci, jer ovaj ako bi to cuo bilo bi ona mu smesta!
Aman vise dokle da vam crtam
Pa ne moras, zamisli kako bi bilo dosadno da smo svi isti....I ti i dalje oistaješ da radiš sa tim likom? Izvini, ja to ne mogu da razumem.