Šta trenutno radiš XX

Jel si našla nešto drugo?
Moj Sava je u potrazi za novim poslom. Dosta je bilo, skoro dve godine. :rotf:
Psuje Dušana što ga je nagovorio da uzme kredit za auto, pa mora da se strpi dok ne nađe nešto drugo.
Nisam, imam rezervu al nije sjajna, pa cekam jos malo da vidim oce li biti nesto.... Isla na milion razgovora pa sad kao svi kazu javice.... Javice djoku izgleda....
Tacno bih poludela da cesto menjam poslove, meni je ovo sad stres prejak, nije mi dobro mesec dana...

mr bean television GIF by Head Like an Orange

A šta recimo, pozove te neki od njegovih klijenata, i kaže da hoće da uradiš neki posao za određenu sumu. Da li bi pristala ?
Jer, poslovni ljudi gledaju da uštede, a ako imaju tvoj kontakt, što ne bi pitali?
A cime da im odradim :lol: nemam ja opremu
Hipoteticki da imam cime i da me sami pozovu od 1 nov moze. Ovako nemam
Ja jurim klijente za postprodukciju jer sam ulozila u to pare, al ne njegove nego nezavisno od njega, pa kad koga ubodem....

Stvarno ideš bez otpremnine???????????????
Ljudi, šta je vama kad ne mislite na sebe?
Da zatvorim dupe vratima za hiljadu evrica? Si normalan :lol:
Ovako glumim super odnos i svaki mesec mi kaplje od honorarnog rada za njega, plus plata kad nadjem posao...
Stvarno ste smesni, ajde prst na celo, sto puta sam rekla da smo prijavljeni na minimalac....
Ti mastas da sam ja prijavljena na punu platu pa mogu da mu uzmem par hiljada....polako druze poleteo si.... Pa nisam budala da pustim da je u pitanju par hiljada evrica. Ovako za hiljadarku da se zakrvim i pljunem na sve buduce poslove, bezi bre, to potrosimo u lidlu za mesec dana

Da zatvorim dupe vratima za hiljadu evrica? Si normalan :lol:
Ovako glumim super odnos i svaki mesec mi kaplje od honorarnog rada za njega, plus plata kad nadjem posao...
Stvarno ste smesni, ajde prst na celo, sto puta sam rekla da smo prijavljeni na minimalac....
Ti mastas da sam ja prijavljena na punu platu pa mogu da mu uzmem par hiljada....polako druze poleteo si.... Pa nisam budala da pustim da je u pitanju par hiljada evrica. Ovako za hiljadarku da se zakrvim i pljunem na sve buduce poslove, bezi bre, to potrosimo u lidlu za mesec dana
Da se zakrviš? Pa on je u obavezi da to plati. Neka vam plati i lepo nastavite po tom nazovi dogovoru.
Ali dobro, ti "srpski dirtektori" i rade to zato što ima vas koji pristajete, jbga.

Da se zakrviš? Pa on je u obavezi da to plati. Neka vam plati i lepo nastavite po tom nazovi dogovoru.
Ali dobro, ti "srpski dirtektori" i rade to zato što ima vas koji pristajete, jbga.
Pa valjda ja znam s kim imam posla, nece studio da iznajmi zbog sujete jer neces da on fotka a ti bi da on mirno primi moje potrazivanje otpremnine :fdlan:
Ja cu stvarno poceti da naplacujem kurs o narcisoidnim manipulatorima i kako oni funkcionisu, aman vise dokle da objasnjavam s kim imam posla
Od sad 20 e po postu da vam objasnim kako sa manipulatorima :strika: ili uzivo porcija telece corbe i teletina pod sacem sa pekarakim krompirom!
Istupih vise tastaturu :mmmm:

Je l ti kapiras da mi ne smemo da kazemo da je koleginicin muz zvao svog druga forografa da me preporuci, jer ovaj ako bi to cuo bilo bi ona mu smesta!
Aman vise dokle da vam crtam

Pa valjda ja znam s kim imam posla, nece studio da iznajmi zbog sujete jer neces da on fotka a ti bi da on mirno primi moje potrazivanje otpremnine :fdlan:
Ja cu stvarno poceti da naplacujem kurs o narcisoidnim manipulatorima i kako oni funkcionisu, aman vise dokle da objasnjavam s kim imam posla
Od sad 20 e po postu da vam objasnim kako sa manipulatorima :strika: ili uzivo porcija telece corbe i teletina pod sacem sa pekarakim krompirom!
Istupih vise tastaturu :mmmm:

Je l ti kapiras da mi ne smemo da kazemo da je koleginicin muz zvao svog druga forografa da me preporuci, jer ovaj ako bi to cuo bilo bi ona mu smesta!
Aman vise dokle da vam crtam
I ti i dalje oistaješ da radiš sa tim likom? Izvini, ja to ne mogu da razumem.

I ti i dalje oistaješ da radiš sa tim likom? Izvini, ja to ne mogu da razumem.
Pa ne moras, zamisli kako bi bilo dosadno da smo svi isti....
Ja razmisljam ovako:
Ako ce da mi da svoju opremu, ugovori klijenta, a meni plati da odem na teren ja nemam nista protiv.
Ako ce da mi salje materijal za obradu svakog meseca i plati opet nemam nista protiv...
Drugo je to da ja imam svoju opremu, pa svoj krug klijenata, pa otvorim svoju firmu, pa dodjem i kazem daj soma e otpremninu zinat i dovidjenja da se ne vidimo.... Mene ne zanima da radim terene samostalno, da jurim klijente jos manje...

Ja sam tip osobe koja mora da ima redovan stabilan posao sa radnim vremenom, da l je to on ili neko drugo svejedno, nisam tip da jurim tezge i nemam stabilan posao pa da se mislim sta cu svaki mesec da ulovim.... Ovo ne moras da razumes uopste, a da bi mogo da razumes morala bih da objasnim razlog uzivo uz telecu corbu, na forumu da pisem necu, ali postoji razlog

Posto on ne moze vise da obezbedi stabilan posao, a hoce da mu radim honorarno, sto ne bih pristala da mi kaplju pare sa strane od njega (bez dinara da ja ulozim), a da na drugoj strani imam negde neki siguran posao (kad ga nadjem :lol:). Lako cu ja njega da odjebem skroz ako vremenom odem u dobru firmu sa velikom platom pa mi ne treba on vise. Ovako za sad posto ulazim u jako nestabilan period za posao moram da cuvam sve dobre odnose koje imam sa svima
Zasto da zalupim vrata dupetom zauvek honoraru svaki mesec a bez posla sam? Zbog svog ega? Neka doboljno je sto on ima napumpan za sve nas zajedno, nemam potrebe da svoj pumpam, prepustam njemu :lol:

Back