- Poruka
- 73.839
Odličan vic!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odličan vic!
Neš!Odličan vic!![]()
Neću, a i da oću, vas dvojica ne biste mogli, jbga, došle vam te godine.
Pa to ti kažem, neš ni taba ni mene. Mi smo urbani momci, retko zalazimo u Borču.Neću, a i da oću, vas dvojica ne biste mogli, jbga, došle vam te godine.![]()
Sve, sve, ali momci od sto godina, to još nisam videla. Ovde od vas stariji samo @Sebastian6 i @pura moca možda.Pa to ti kažem, neš ni taba ni mene. Mi smo urbani momci, retko zalazimo u Borču.![]()
ma pusti, ljubomorna je...Tab i ja sad idemo u centar da jurimo sojke i posle da pogledamo neki film u Partizanu a tebe gazdarica ne pušta, hahahaha.
E baš nisu.Sve, sve, ali momci od sto godina, to još nisam videla. Ovde od vas stariji sam @Sebastian6 i @pura moca možda.
nemoj tako..oni su vanvremenska institucijaSve, sve, ali momci od sto godina, to još nisam videla. Ovde od vas stariji sam @Sebastian6 i @pura moca možda.
Pametna žena. Bolje sama nego sa dinosaurusima.Tab i ja sad idemo u centar da jurimo sojke i posle da pogledamo neki film u Partizanu a tebe gazdarica ne pušta, hahahaha.
Jašta! Niko nije stariji od njih.nemoj tako..oni su vanvremenska institucija![]()
marlonJašta! Niko nije stariji od njih.
Njega sam zaboravila. On se igrao sa Isusom kad je bio mali, on se podrazumeva.marlon![]()
Neulizuj namse, i dalje neš.Njega sam zaboravila. On se igrao sa Isusom kad je bio mali, on se podrazumeva.
Hvala Bogu, da i mene neka nesreća obiđe.Neulizuj namse, i dalje neš.
Metlice, čitaj šta pišem.Tebe su za ram onda odrali, obicna stakla imas za 3 soma, e sad taj antireflex tebi ni ne treba al aj da ti uzmu pare
Plati kad oćeš da se qrčiš sa tim staklima.Metlice, čitaj šta pišem.
Nisu stakla obična, stakla su multifokalna.
Ona su skupa, koštaju 20000.
Stvarno misliš da bih za ram dala 27000, da stakla koštaju 3000, koliko kažeš da su obična? Ličim ti na budalu? Ili milionera?
![]()
Ne znam šta bih ti rekla, sem da te zamolim da mi objasniš šta je u situaciji gde su mi potrebne tri dioptrije, kurčenje.Plati kad oćeš da se qrčiš sa tim staklima.
![]()
Ma vidiš valjda da se zezam?Ne znam šta bih ti rekla, sem da te zamolim da mi objasniš šta je u situaciji gde su mi potrebne tri dioptrije, kurčenje.
vidi se iz avijonaMa vidiš valjda da se zezam?![]()
To ne znam pise obicna stakla....Pa nisu obična nego multifokalna stakla a ona su skupa
Teske reci su paleNeću, a i da oću, vas dvojica ne biste mogli, jbga, došle vam te godine.![]()
Nisam ja to videla... Mozda i meni trebaju coroskopiMetlice, čitaj šta pišem.
Nisu stakla obična, stakla su multifokalna.
Ona su skupa, koštaju 20000.
Stvarno misliš da bih za ram dala 27000, da stakla koštaju 3000, koliko kažeš da su obična? Ličim ti na budalu? Ili milionera?
![]()