Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi sad pojeli solidno finu lubenicu. I to sredinom oktobra.Digla sam krake jedem krofnu![]()
Da je ovo moča napisao, postavio bih mu nezgodno pitanje.Pocinje ruka da boli
A ovo je levica, nije desankaDa je ovo moča napisao, postavio bih mu nezgodno pitanje.![]()
el imaš jednu puljenu papriku da mi dašDam ti jednu
![]()
pa ni leva ruka nije kuče od jučeA ovo je levica, nije desanka![]()
Koliko tačno protivzakonito? Pitam za drugaricu.@Metla na vestici
imam jedan predlog da ne kažem biznis plan kako da stičeš neki prihod dok ne nađeš poso
ne mogu ovde da pišem el je protivuzakonito
Nemael imaš jednu puljenu papriku da mi daš
Ko tudjompa ni leva ruka nije kuče od juče
ziniti kaemKoliko tačno protivzakonito? Pitam za drugaricu.
Neponašajese toje Red naša iz borču, alooooziniti kaem
link?Zapratite me za vise ekonomskih saveta
ziniti kaem
Imare sreće da mi nije do života, inače bih vas obojicu prebila ko volove u kupusu.Neponašajese toje Red naša iz borču, aloooo
vređajnasImare sreće da mi nije do života, inače bih vas obojicu prebila ko volove u kupusu.
Friz!!!!Sveki pravila cizkejk, i sad oblecem oko frizidera gundjam na kolac da pozuri sa stezanjem zelea
Gleda me a ne da se, nema smisla
Mislis u zamrzivac? A sjebace se fil i kora.... Kristali vode ce da se stvore...Friz!!!!
a ja ću uskoro sa EVi kod IveEvo me u Košuti podno one šume, samo da me ne zaskoče turci i ostale moče.
Poljubi Evi i pojedi Ivu.a ja ću uskoro sa EVi kod Ive
@Metla na vestici mišljenje?
što si pglu pa ideš u košuti a ne kod ivyPoljubi Evi i pojedi Ivu.
Svadba bem ti familiju. Moju, ne tvoju. A sedim pored zvučnjaka, ova vufer mi razbija kemen iz bubrega i skida kamenac sa zuba. Pričaću sa nekim, ali znakovnim jezikom.što si pglu pa ideš u košuti a ne kod ivy