- Poruka
- 200.861
@Dejan73 vreme za spavanje. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi kad sam proveravala de marsi, da nije u banovini.@Dejan73 vreme za spavanje.![]()
Koja banka?Trebalo je danas da prođe penzija kad ono nema ništa još.
Šta se dešava s bankom? Uvek je bila sedmog.
NLB, onisu to obavili prošle godine.Koja banka?
Bilo je nedavno nekih spajanja.
Neću u vodu, na suvo, jes da se davim 8 minuta, nisam luda.Nemoj mokra voda
![]()
E dobro je sad mi je lakseNeću u vodu, na suvo, jes da se davim 8 minuta, nisam luda.
Prošle pare jutros, sad idem da ih prosledim dalje.E dobro je sad mi je lakse![]()
Sve razumem sve znam, svaki dan je borba i tako ceo zivot... Drs se malaProšle pare jutros, sad idem da ih prosledim dalje.
U tolikim sam khm khm, da mi most ne gine.
Analognu, evo je čuči na frižideru. Ja i zaboravila na nju, hihi, demencijo najbolji druže.Sve razumem sve znam, svaki dan je borba i tako ceo zivot... Drs se mala
Je l imas onu fotku u digitalnoj formi? Ili samo analognu?
Ok aj cujemo se ovih dana oko logistikeAnalognu, evo je čuči na frižideru. Ja i zaboravila na nju, hihi, demencijo najbolji druže.![]()
Koje ste dve babe.Ok aj cujemo se ovih dana oko logistike
Seti me da te setim #krecana![]()
Važi i važi...ako ne zaboravim.Ok aj cujemo se ovih dana oko logistike
Seti me da te setim #krecana![]()
Koje ste dve babe.![]()
Evo ti sad jedno cudo nevidjeno, upravo mi zakazali fotkanje u tvojoj ulici sutra u podneVaži i važi...ako ne zaboravim.![]()
Ma zezaš me.Evo ti sad jedno cudo nevidjeno, upravo mi zakazali fotkanje u tvojoj ulici sutra u podne
Zavrsici ga oko pola 1, max 1. Pa te zovem da iskocis na kapiju da mi das fotku
A ne zoveš na punjene paprike ili musaku, nego samo na kafu?Ma zezaš me.Za nevericu.
Zovi kad završiš kod kuće sam.
Ne možeš da svrneš na kafu?
Ja vidim poznata mi ulica, pogledam na mapi kad ono tvojaMa zezaš me.Za nevericu.
Zovi kad završiš kod kuće sam.
Ne možeš da svrneš na kafu?
Punjene paprike su moj reon! Kod nje mozes na musakuA ne zoveš na punjene paprike ili musaku, nego samo na kafu?![]()
Eee, dam ti ja 1 novčanicu od 100€ da mi vratiš 2?Ja bidim poznata mi ulica, pogledam na mapi kad ono tvoja
Pa to mi je u radno vreme pa je malo nezgodacija da se dugo zadrzim provalice zmaj de sam toliko...
Kafu cemo drugi put, a sad daj samo da ti uzmem slicku da je odradim...
Mozemo kafu tipa sledeci vikend taman ti vratim dve fotke![]()
Jao kad pomenu, onomad, kad sam radila sa turcima na sajmu oruzja, i sad konobar je nas covek, melje li melje kako je on opasan u svim poljima pa tako i u toj kupovini para, zna ekipu koja stampa tako dobre falsifikate evrice, za 600e kupis 2 000, prolaze u menjacnicama kazeEee, dam ti ja 1 novčanicu od 100€ da mi vratiš 2?
Razumela, dogovorile se. E pa sad sam sreća, sreća, radost. U ovom ogavnom danu jedna lepa događacija.Ja vidim poznata mi ulica, pogledam na mapi kad ono tvoja
Pa to mi je u radno vreme pa je malo nezgodacija da se dugo zadrzim provalice zmaj de sam toliko...
Kafu cemo drugi put, a sad daj samo da ti uzmem slicku da je odradim...
Mozemo kafu tipa sledeci vikend taman ti vratim dve fotke![]()
Radi. Biće drugi put.A ne zoveš na punjene paprike ili musaku, nego samo na kafu?![]()
Zašto ja da radim?Radi. Biće drugi put.